Altatásos fogászati kezelés után

Altatásos fogászat. Altatásos fogorvos

Altatásos fogászat. Altatásos fogorvos

Szinte minden páciens azt hiszi, hogy a fogorvosnak könnyebb altatásban dolgoznia, hiszen a fogászati páciens alszik a fogászati kezelés alatt.

Kinek könnyíti a helyzetét az altatásos fogászati kezelés, a fogorvosnak vagy a páciensnek?

Ez nem így van, altatásban a beteg nem tudja nyitva tartani a száját, emiatt különböző speciális fogászati  eszközökkel kell nyitva tartani a páciens száját a fogászati beavatkozás során.

Tehát leszögezhetjük, hogy az altatásos fogászat nem a fogorvosról, hanem Önről, a fogászati páciensről szól.

Ön érzi jól magát, hiszen nem tud semmit a fogászati kezelésről. Nem hall hangokat, nem lát semmit, csak nagyon kellemes állapotban szundikál. Aki egyszer kipróbálja, biztos, hogy visszajön hozzánk, és tovább ajánl minket!

Altatásos fogászat. Altatásos fogorvos

A válasz teljesen egyértelmű, az altatásban végzett fogászati kezelés, egy a páciensek számára csodálatos és optimális megoldás. Nem csak nem érez semmit a páciens a fogászati kezelésekből, de nem is tud semmiről, nem hall semmit és nem lát semmit. Úgy alszik el, hogy azt sem veszi észre, hogy elalszik, az altatás közben nagyon kellemesen érzi magát, és akármilyen hosszú az altatás ideje, a páciens 1-2 percnek érzi az altatásban eltöltött időtartamot.

A fogorvosoknak könnyebb dolgozniuk altatásban? Vagy ez egy tévhit?

Nekem, mint fogorvosnak az a legnagyobb előnye az altatásos fogászati kezelésnek, hogy a betegeim imádják, nagyon hálásak érte, és szeretnek hozzám járni!

Sokszor azonban nehezebb, egy olyan beteg szájában dolgozni, akinek fogászati terpesz tartja nyitva a száját. Ennek az az oka, hogy sok páciens esetében, éber állapotban a szájnyitás nagyobb, mint a szájterpesszel kinyitott állapotban, emiatt a fogorvosnak ezeknél az altatott pácienseknél nehezebb kiviteleznie a fogászati kezeléseket.

Nem az a lényeg, hogy én, mint fogorvos jól érezzem magam, az számít, hogy a betegek imádják az altatásos fogászati kezelést, és szeressenek a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe járni!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: 06-20/243-41-75