Fogászati altatás akció

Altatásos fogászat ára

Altatásos fogászat ára: 1 óra fogászati altatás nálunk csak 25.000 Ft.

Ezért az összegért a páciens átalussza a fogászati kezelését.

A fogászati altatás más fogorvosi rendelőben sokkal magasabb áron szerepel az árlistákon. A legtöbb fogorvosi rendelőben egy óra fogászati altatás ára 80.000 Ft- és 130.000 Ft között váltakozik. Sok esetben más fogorvosi rendelőben nem is vállalnak csak egy órás altatást.

Csak abban az esetben altatják el a pácienst, ha a rajta elvégzett fogászati kezelések több órát vesznek igénybe. Emellett számos fogorvosi rendelőben csak nagyobb fogászati beavatkozásokhoz altatják el a pácienst.

Sok páciensünk panaszkodott arról, hogy más fogorvosi rendelőben a fogorvos lebeszélte őket az altatásról.

Nálunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben bármilyen fogászati kezeléshez elaltatja altatóorvosunk a pácienst, ez csak a páciens igényén múlik. A páciensnek nem is kell megindokolnia, hogy miért altatásban kéri a fogászati kezelését.

Altatásos fogászat ára

Az altatásos fogászat árát az altatás ideje, annak ára, és az elvégzett fogászati beavatkozás ára határozza meg. Fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne mindig előre kiszámolja, hogy altatásban mennyibe fog kerülni a fogászati kezelése a páciensnek. Természetesen ez akkor is így van, ha a páciens nem altatásban kéri a beavatkozást.

Az altatásos fogászat ára a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nagyon kedvező, ezért nagyon sokan kérik altatásban a fogászati kezeléseket.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben az altatásos fogászat alacsony ára miatt a páciensek kisebb fogászati beavatkozás esetén is szeretik igénybe venni az altatást, mert így teljesen fájdalommentes, emlékmentes számukra a fogászati beavatkozás.

Sok fogászati páciens akár csak a fogkőlevételt is altatásban kéri, hiszen a 25.00Ft-os altatási díj, nem növeli jelentősen az altatásos fogászat árát. Azok a páciensek, akiknek fognyaki érzékenységük van, nehezen viselik a fogkő eltávolítást, hiszen számukra a fogkő leszedés komoly kellemetlenséget jelent. Emiatt inkább el sem mennek fogorvoshoz, és így a fogkőképződés miatt elveszíthetik a fogaikat.

Várjuk Önt is a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben!

Telefonszám: 06/20-243-4175