Forradalmi újdonság a fogászati helyi érzéstelenítésben!

Fájdalommentes érzéstelenítésNálunk nem fáj az injekció beadása, Ön semmit sem érez! Rendelőnkben új eljárások segítségével teljesen fájdalommentesen juttatjuk be az érzéstelenítőt az érzéstelenítendő területre. Elmarad a tűszúrás fájdalma, és az érzéstelenítő beadását kísérő feszítő érzést sem fogja észlelni. A teljes érzéstelenség minden kellemetlenség nélkül, szinte észrevétlenül alakul ki. És nálunk biztos, hogy elzsibbad!!

HA ELJÖN HOZZÁNK, MOST MÁR OTTHON HAGYHATJA A FÉLELMÉT!

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

A fogorvostól való félelem, régi rossz fogászati emlékekhez társuló borzalmas érzés. A rendelőnkben kivitelezett korszerű technikák és beteg központú ellátás mellett  Ön már biztonságban érezheti magát! Korunk fogászati eljárásai rendkívül kíméletesek, így ma már rendelőnkben nem kell tartania a fogászati beavatkozásoktól, a fájdalomtól. Mi vigyázunk Önre!

Ugyanakkor a fájdalomküszöb mindenkinél más és más, és vannak, akik jobban félnek az injekciótól, mint magától a fogászati beavatkozástól. Napjainkban bővül, és egyre tökéletesedik a fogászat technikája, rendelőnkben a fogászati kezelések minden lépése elvégezhető fájdalom nélkül is. Szerintünk a betegnek semmilyen fogászati kezelés alatt nem szabad fájdalmat éreznie, és ezt a mai technikai felkészültségünkkel messzemenően biztosítani tudjuk.

Rendelőnkben az érzéstelenítő beadását többféle módszerrel tesszük kíméletessé!

Egyik lehetőségként az érzéstelenítő oldatot egy speciális készülék segítségével teljesen fájdalommentesen juttatjuk az érzéstelenítendő területre.

Másik módszerünk, hogy az érzéstelenítőt extra vékony és rövid tűvel adagoljuk. Ennél a módszernél elmarad a tűszúrás fájdalma és a feszítő érzés. A teljes érzéstelenség minden kellemetlen érzés nélkül, szinte észrevétlenül alakul ki.

Az injekció beszúrása előtt egy speciális zselés anyaggal érzéstelenítjük a nyálkahártyát, aminek következtében az érzéstelenítendő terület már az érzéstelenítő beadása előtt elzsibbad.

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

Rendelőnkben többféle érzéstelenítő szerrel dolgozunk, az érzéstelenítő anyag kiválasztása az adott esettől függ. Ha szükség van rá, a hagyományos Lidocain injekció helyett sokkal erősebb hatású érzéstelenítő szert alkalmazunk, így biztos, hogy még a legérzékenyebb, gyulladt területeken is tökéletes fájdalommentességet érünk el.