altatásos fogászat

Altatásos fogászati kezelések

Fogászati kezelések altatásban- Altatásos fogászat

Fogászati kezeléseit altatásban is kérheti a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Bármilyen beavatkozást altatásban is végzünk. Nálunk nem kell megindokolnia, hogy miért kéri altatásban a fogászati kezeléseket.

Nálunk csak 25.000 Ft egy óra altatás díja. Altatásban Ön átalussza a fogászati kezeléseket. Nem tud semmiről, és nem emlékszik semmire.

Altatásos fogászat a  Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. 

Jól felszerelt fogászati rendelőnkben altatásban is végzünk fogászati kezeléseket. Bármilyen fogászati kezelését kérheti altatásban, meg sem kell indokolnia, hogy miért altatásban szeretné, hogy kezeljük a fogait. A fogászati  altatás önmagában is nagyon kellemes érzés, altatás után a páciensek kipihenten ébrednek, és örömmel mesélik el, hogy semmire sem emlékeznek, és semmiről sem tudnak.

Miért jó az altatásos fogászat?

Ha valaki utána néz annak, hogy hány fogászati rendelőben végeznek altatásban fogászati kezeléseket, akkor tapasztalni fogja, hogy alig talál altatásos fogászatot. Mi lehet ennek az oka? Altatásban a fogorvos nehezebben tud dolgozni, az altatásos fogászat egy teljesen specializálódott területe a fogászatnak. Más fogászati műszerek, és a fogorvos részéről nagy rutin, tapasztalat szükséges.

Dr. Győrfi Adrienne-nek  köszönhetően napjainkban már lehetőség van arra is, hogy a fogászati pácienseink altatásban kérjenek bármilyen fogászati, valamint szájsebészeti kezeléseket.

Sokan azért nem mernek elmenni fogorvoshoz, mert félnek a fogászati beavatkozásoktól , a fogászati rendelőben előforduló kellemetlen hangoktól, valamint a fogászati kezelésekkel kapcsolatos fájdalmaktól. Nemcsak a félősebb betegek számára jelenthet igazi megnyugvást az altatásos fogászat,  hanem például azok számára is, akiknél egyszerre több beavatkozást kell elvégezni.

Kiknek jó az altatásos fogászat?

Az altatásos fogászat  bárkinek megnyugtató. Azok számára is megoldást nyújt, akiknek hányingerük van, vagy öklendeznek, amikor a szájukba nyúl a fogorvos . Vannak olyan fogászati páciensek, akik érzékenyek vagy allergiásak a fogászati érzéstelenítőkre, vagy helyi érzéstelenítésben nem biztosítható a megfelelő érzéstelenségük.

Az altatásos fogászat  a páciens számára fájdalmaktól és kellemetlen élményektől mentes  beavatkozást biztosít.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75