Pácienseink véleményei

Fogászati kezelések

Sziasztok!

Jó volt, hogy ide jöttem, egyáltalán nem voltak fájdalmaim. Máskor is ezt a technikát és tudást választom.

Vászló Marcella

Sziasztok!

Minden a legnagyobb rendben zajlott. Mindenkinek ajánlom.

Egy épp ébredező páciens, Viktória

Teljesen fájdalommentesen, nagyon korrekt ellátásban részesültem, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Károlyi Gergő

Sziasztok!
Altatásos foghúzást, vésést csinált a kedves Doktornő. Rettegtem a fogászattól, de én még ilyen profi Doktornővel nem találkoztam, pedig sajnos rengetegszer jártam fogászaton. Tele volt a testem kiütéssel, a fogaim olyan gócosak voltak. Én életem végéig hálával tartozom a Doktornőnek és az asszisztensének, mert kedvesek, profik és emberségesek. Én mindenkinek ajánlom a Doktornőt, mert profizmusból, emberségből nálam csillagos ötösre vizsgázott. Még egyszer köszönöm a Doktornő és asszisztensnő munkáját!

Köszönettel, P. Józsefné

Kedves Doktornő!

Köszönöm szépen a figyelmes és tisztességes bánásmódot, amit itt a rendelőben kapok minden egyes alkalommal. Korábban rengeteg rossz tapasztalatom volt és emiatt sokáig nem jártam fogorvoshoz. Ez, sajnos a fogaim állapotán is meglátszott.

Tavaly óta járok ide a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe, és a fogorvosi kezelésektől való félelmem, szorongásom teljesen elmúlt. Ott tartok, hogy mosolyogva lépek be a rendelőbe és mosolyogva távozom. Ez teljes mértékben az itt dolgozó szakemberek munkájának és a betegekkel való empatikus bánásmódnak köszönhető.

Az orvos-beteg kapcsolatban az egyik legfontosabb tényező, a bizalom. Sajnos sok helyen ezzel nem foglalkoznak, a betegeket szinte tárgyként kezelik, emiatt pedig a gyógyítás és a gyógyulási folyamat közel sem olyan sikeres. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben minden szempontból a beteg az első. Korrekt a tájékoztatás és az egész légkör a rendelőben a gyógyulásról és a reményről szól. Bármerre járunk a világban, – legyen az orvosi rendelő, vagy éppen hivatal – sokszor úgy érezhetjük, hogy az ember, mint legfontosabb tényező elveszik a konok számok vagy a bürokrácia forgatagában. Itt ez teljesen máshogy van, és aki ide jár, az megtapasztalja, hogy valóban a gyógyítás az első és a páciens áll a középpontban.

Nagyon szépen köszönöm a doktornőnek és munkatársainak a sok kedvességet, figyelmességet, valamint a fáradozásukat. Köszönöm a szépülő fogakat.
Faluhelyi Andrea

Köszönöm szépen a Doktornőnek, hogy a foghúzást, ami számomra egy mumus volt, teljesen fájdalommentessé tette. Sőt, még a varratszedésnél se éreztem semmit. A legjobb csapat. Ha bármikor máskor probléma lesz a fogaimmal, akkor biztos, hogy megint ide jövök.

Köszönettel: Fehér Anna

Kedves Sorstársaim!

Sok-sok idő telt el, mire rászántam magam, hogy idejöjjek. JÓL TETTEM, ilyet még nem tapasztaltam sehol! Kedves, empatikus, szép és NAGYTUDÁSÚ! Ő oktatja kis hazánkban a fogfehérítést. Amikor szükségem lesz beavatkozásra és lesz fedezetem, csak ő jöhet számításba. A váróba belépve „HÁZI ÁLDÁS” a jól választott óra. Legyen rajta munkatársain a jó Isten áldása, hogy többen tapasztalhassuk meg, hogy milyen remek fogorvos!

Köszönettel, Péter

Nagyon jó a doktornő, ügyes és barátságos. Egy sima varrat szedéstől képes vagyok pánikolni, de ő mindig megnyugtat magabiztosságával és ügyességével.

Köszönöm Doktornő!

Fricz György

Hálás köszönet a doktornőnek a fájdalommentes fogkezelésért!!! Ezek után csakis ide jövök, hiszen semmi fájdalmat nem éreztem, és mindenki nagyon kedves volt velem. Sajnos, ez nem megszokott dolog számomra. Senki ne féljen, mert itt nincs mitől. Soha nem találkoztam ekkora szakmai tapasztalattal rendelkező fogorvossal, mint Adrienne!

Köszönettel, Váczi Mihályné

Kedves Doktornő és Betegek!

Rácz Ágnes vagyok Mátraszentimréről. Egész életemben gondok voltak a fogaimmal. Egy nagy probléma volt, hogy nem a fogorvosnőhöz jöttem először! 1-2 fogorvost már megértem életemben, de a doktornő eddig a legjobb! Itt nincs miért félni, izgulni, napokig előtte nem aludni. Mikor eljövök ide, sosem félek. Már a 4. alkalommal jöttem ide, de úgy jövök, mintha egy barátnővel találkoznék, nem pedig egy orvossal. Az asszisztensnő nagyon kedves, az altatóorvos pedig profi! Szóval itt minden egy helyen szuper! Itt mindenki jeles a szakmai tudásában. Ha érdemet adhatnék, mindenki kapna belőle.

Ui.: Magyarország első legjobb fogászata!!!

Kérek mindenkit, hogy ezeket a jó élményeket mondják el ismerőseiknek, hogy mindenki „ITT” megtapasztalhassa!

Köszönettel, Rácz Ágnes

Kedves Sorstársak!

Van, aki csak fél, van, aki egyszerűen nem akarja látni, de természetesen nem is fogja. Nem kell aggódni, egyetlen emlék sem fog kísérteni, sem ébrenlétben, sem rémálomban nem fog felbukkanni. Ha bármi kétségeket van, a Doktornő azonnal eloszlatja, amint kijön a csodás kisugárzásával és barátságosságával eltűnteti.

So don’t afraid. Stay cool. Listen to the music and chill.

Nagy Dávid

Sziasztok!

A Doktornő már az ajtóban üdvözölt minket. Nagyon szimpatikus az első találkozás. Videó útján szereztünk tudomást erről a helyről. Még itt ülünk a váróban. Remélem pozitív élménnyel távozunk mi is!

Anita

Sziasztok!

Altatásos fogászati kezelésre jöttem. Bevallom tartottam a kimenetelétől, de pozitív. A kezelésből semmit nem éreztem. Csak ajánlani tudom azoknak, akik félnek.

Köszönettel: Papp András

Sziasztok fogtársak!

Még pár kezelésem lesz a rendelőben, de az elsőtől már most kellemesebben érzem magam. Az altatásos kezelést ajánlom azoknak, akik horror filmben érzik magukat a rendelőben és a vakító fényben! Vége a több éves szenvedésnek!

Lorepelvi Laura

Kedves Doktornő!

Nagyon szépen köszönöm a fájdalommentes kezeléseket és az érzéstelenítést. Soha nem éreztem semmit, még akkor sem, amikor a doktornő azt mondta, kicsit kellemetlen lesz.

Balázs Kriszta

A legjobb fogászat a világon! Az azért sokat elárul róla, hogy az ember VÁRJA és nem fél tőle. Csak így tovább!

Roland

Nálam jobban fogorvostól még nem félt senki. De a doktornő kedvessége, nyugalma átsegített a kezdeteken. Az altatásban nem fájt semmi, még sosem volt ilyen fogorvosi élményem.

Köszönöm!

Ökrös Erika

Sziasztok félősök!

Én Menyéről, Kaposvár mellől jöttem fel. Bevallom nagyon féltem az egésztől, mert régen nagyon rossz emlékeim voltak, de ez most megváltozott. Hatalmasat aludtam és semmi probléma, csak ajánlani tudom. Egyáltalán nem fáj!! Gyertek, gyertek, gyertek!

András

 

Kedves mindenki, aki ide jött kezelésre!

Én eddig annyira féltem a fogorvostól, hogy legszívesebben még konzultációra is altatásban jöttem volna, de mióta ide járok, minden félelmem megszűnt. Az altatás szuper, ha nem jövök kis ideig, már hiányzik! J

Köszönöm a kedvességet és a szakértelmet, amit itt kapok.

Judit

 

Millió köszönet a Doktornőnek és asszisztensének! Rettegtem mindig is a fogorvostól, de ez a félelem mára elmúlt! Nagyon kedvesek és a Doktornőnek csodás keze van. Eddig egy kezelés sem fájt, még a varratszedés sem, amitől szintén nagyon tartottam. Altatás után mosolyogva kijönni a rendelőből… álmomban sem gondoltam volna.

Nagyon köszönöm.

Szilvi

 

Hídcserére jöttem és olyan lett, mintha újból kinőttek volna a fogaim. Mindenkinek csak ajánlani tudom a doktornőt és csapatát! Kiváló emberek! Hálásan köszönöm.

Hedvig

 

Kedves Doktornő!

Ma már másodszor járok a rendelőjébe és ismét csak gratulálni tudok Önnek. Mindenki nagyon kedves segítőkész. A fogkövemet még senki nem szedte le ilyen gyorsan és érzéstelenül, mint itt.

Köszönöm még egyszer.

Találkozunk hamarosan.

Üdvözlettel, Beatrix

 

Első altatásos kezelésen vagyok túl, plusz még egy varrat szedésen fájdalom nélkül! A varratszedésre már félelem nélkül érkeztem. Pedig rettegtem a fogorvosoktól, soha nem gondoltam volna, hogy egyszer sikerül ilyen szuper élményekkel távozni egy rendelőből. A Doktornő egyszerűen csodás, bárkinek merem ajánlani, a legjobb kezekbe kerül!

Fejesné Hugai Cintia

Imádom az altatást és a doktornőt. Ha tudtam volna előbb, hogy létezik ilyen fogászati kezelés, hogy közben alszok, nem vártam volna eddig!!

Eperjes Dávid

Kedves Doktornő!

Először is hálával tartozom Önnek, mert elmúlt a félelmem a fogászati kezelésektől.
A fogtöméseket (4db) egyáltalán nem éreztem, hogy fájt, a bölcsesség fog kivésését sem éreztem mivel az egészet altatásban kértem. Másnap nem volt bedagadva semmi persze pihentettem is meg a gyógyszer amit kaptam az is nagyon sokat segített. A varratszedéstől nagyon féltem, de pillanatok alatt ki is vette a Doktornő így az sem fájt. Az altató orvosnak is köszönettel tartozom mert úgy adott injekciót, hogy szintén nem éreztem. Elmondhatom mindenkinek, hogy tényleg minden FÁJDALOMMENTES.
Ha eddig féltelek a fogászati kezeléstől ne tegyétek, itt tényleg minden jó, szó szerint. Nekem a Doktornő volt az első aki a fogaimhoz hozzányúlt, 25 éves vagyok és igen féltem, de altatásban meg mertem csináltatni és semmit nem bántam meg, mert aludtam egy jót és mire felébredtem készen voltak a fogaim.
Most meg már bátran mosolygok :) Sőt a legjobb, hogy megtanultam a helyes fogmosás alapjait. Ajándékba meg még egy lepedék leszedőt is kaptam.

Gazdag Ágnes

Tisztelt Mindenki!

Amikor először beléptem a rendelő várótermébe, nagyon izgultam. DE! Abban a pillanatban, amikor a doktornőt megláttam, valami történt, amit eddig nem éreztem, amikor fogorvossal találkoztam. A doktornő csupa empátia, kedvesség, és figyelmesség is egyben! Most az altatásos beavatkozás után 30 perccel írom e sorokat és teljesen jól vagyok, és nagyon örülök, hogy eljöttem. És nem is kellett várni, pontosan fogadtak :)

Köszönöm szépen: Parákné Krisztina

Jelenleg itt ülök a váróban, a doktornő 3 borzalmasan ronda gyökeremet véste ki, és nagyon jól érzem magam. A Doktornő iszonyatosan rendes, intelligens, és nem kétséges, hogy profi…, nagyon profi!!!
Nagyon köszönöm szíves munkáját, az Altatóorvos szintén profi szakértelmét.
Amíg ez a rendelő létezik, mindig ide fogok járni!!

Köszönöm még egyszer: Pásti Judit

Kedves Barátom ajánlotta a doktornőt és az óta is csak köszönöm neki. Altatásban vésés után semmire sem emlékszem, fájdalom pedig egyáltalán nem volt. Nagyon, nagyon köszönöm!

Novák Ákos

Nagyon sok fogorvosnál jártam már, mindegyik csak növelte bennem a félelem érzetét odáig, hogy már sehova nem mertem menni, pedig nagyon rosszak voltak a fogaim. A doktornőtől a konzultáción kaptam egy időpontot, ami altatásra és fogvésésre szólt. Őszintén mondom semmire nem emlékszem, és nem is éreztem semmit. Nagyon köszönöm a doktornőnek és az altatóorvos doktornőnek a szakértelmét és a kedvességét. Köszönöm a segítséget!

Szalayné Kolozsvári Dorottya

Szentesről járok a doktornőhöz, most vagyok nála másodszor. Altatásban kezel, mert jó, hogy nem tudok semmiről. Ennél jobbat nem is tudok elképzelni. Beülök a székbe, és mire kinyitom a szemem, készen vagyok.

Koncz Tibor

Zalaegerszegről jöttem a doktornőhöz, altatásos kezelésre. Már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt nekem a doktornő. Mindent elmagyaráz, végre egy orvos, aki emberszámba vesz. Aludtam végig, semmire sem emlékszem. Nagyon hálás vagyok neki.

Magyar Emese

Sokan mondták, hogy gyávaság, ha altatásban csináltatom a fogaimat, de én nagyon féltem. Eljöttem ide a rendelőbe, és a doktornő megnyugtatott, hogy ha nekem altatásban jó a kezelés, akkor csináljuk úgy. Nagyon kedves volt ő is, és az altató doktornő is. Mire felébredtem, kivéste a fogaimat, semmit sem éreztem, nagyon jó volt így.

Kiss Erzsébet

Szlovákiából jöttem altatásra, gyökérkezelni kellett. Semmire sem emlékszem, nagyon gyorsan vége lett, és minden nagyon jó volt. Hálásan köszönöm!

Kocsorán Pál

Nagyon örülök, hogy “rátaláltam” a doktornőre és egy nagyon komoly szájsebészeti beavatkozás után is büszkén elmondhatom végre 40 évesen, hogy nem félek a fogorvostól, azaz a Doktornőtől. Elhoztam a gyerekeimet is, és őket is meggyőzte a doktornő közvetlensége, és szívesen jönnek még úgy is, hogy egész délutánunk utazással töltjük (170 km!).

Köszönettel és mély tisztelettel: Juhász Éva, Kónya Gergő és Cintia

Ui.: A fiam a foghúzás után megkérdezte, mikor kezdjük el!! Ezt nem is kell tovább magyaráznom.

Hosszú évek óta nem voltam fogorvosnál. Sajnos ez a fogaimon is látszik, vagyis látszott, mert a doktornő csodát tett a fogaimmal, és az ínyem is szépen gyógyul. 2010.06.09-én jöttem altatásos kezelésre. Kicsit félve, mert korábbi műtét során már altattak, és meg kell, hogy mondjam az szörnyű volt. Doktornővel megbeszéltük, hogy valami jó dologra gondoljak… A következő kép, amire emlékszem, hogy doktornő rám mosolygott, és azt mondta: kész vagyunk. Semmit nem éreztem, csak a kedvességet! Persze kicsit tartottam attól, hogy mi lesz másnap… de semmi! Még csak szabadságot sem kellett kivennem a munkahelyemen. Most épp (2010.06.28) itt ülök és várom, hogy elkezdődjön a fogkőleszedésem! Nem félek, bátran jövök a doktornőhöz! Köszönöm a segítséget és a türelmet!

Palkó Katalin

Sok fogorvosnál jártam már, Győrfi Adrienn doktornőt sajnos csak most találtam meg. Ez az első rendelő, ahova nyugodtan érkeztem és semmi félelem nem volt bennem. Altatásban kértem a kezelést, és semmit sem éreztem, nagyon kellemes volt az egész.
Azt hiszem a doktornőt klónozni kellene! Természetesen a továbbiakban csak ide fogok járni kezelésekre!

Köszönettel
Vargáné Katalin

Csak annyit írhatok, hogy KÖSZÖNÖM! EZ MAGA A MENNYORSZÁG, IMÁDOM A DOKTORNŐT! Semmit, de tényleg semmit nem éreztem!

Pető Anita

Kedves Doktornő!

Életem meghatározó élménye volt ez a mai nap. Paráztam a fogorvostól, de ez fantasztikus volt! Semmit sem éreztem, az ébredés is nagyon szuper volt. Állati jó!
Köszönöm szépen

Czakó Gábor

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a doktornőre! A régóta húzódó problémámat megoldotta, fájdalom nélkül éltem át a beavatkozásokat. Ezen kívül még a kedvessége is átsegített az izgalmakon. Ajánlom, hogy mindenki idejöjjön, minden rendben lesz!

Törökné Steiner Györgyi

Kedves Doktornő!

Szeretném megköszönni, hogy tegnap oly későn este fél 8-kor fogadott, és törődött velem, azaz a fogam helyével.
Szeretném megköszönni Évának is ( altatóorvos ), hogy oly későn is türelemmel és a szabadidejéből időt szakítva segített átvészelni a beavatkozást,
valamint nem utolsó sorban a két hölgynek (asszisztensek ) akik segítették Önöket, engem pedig mosolyukkal…

Ma reggel mosolyogva ébredtem. Este 3/4 10-kor éreztem azt, hogy nem fáj a “fogam “. Azt nem mondom, hogy most nem érzem az állcsontom, de nem kell fájdalomcsillapító, és amikor mosom a sebet fogkefével semmit se érzek. ( Sőt olyannyira vigyázok, hogy csak vizet iszok nehogy az édes lötty galibát okozzon :) )
Gondolom az állkapocs egy két napig még marad ilyen ( olyan mintha az érzéstelenítő helyeit érezném, meg még mintha zsibbadt lenne-kb az érzés ilyen) , de ez természetes.

Még egyszer nagyon köszönöm amit értem tettek!!!!!!!

Üdvözlettel:
Varga Eszter

Kedves Bátor és Bátortalan Páciensek!

Altatásban jártam a doktornőnél kezelésben.2 fogamat kellett kivésni. Nálam izgulósabb ember nincs a világon, rettegtem a véséstől, már magától a szótól is. Az altatásból felébredve mosolyogtak rám a doktornők. A boldogságtól és a megnyugvástól kicsöppentek a könnyeim. A doktornő varázslatos, most már nem félek többé idejönni. Mindenkinek ajánlani tudom, és fogom. ITT TÉNYLEG NINCS FÁJDALOM!

Köszönöm a kedvességet!

Anna (34)

Kedves Doktornő!

Köszönöm a segítséget! Három hét szenvedés és egy elrontott vésé után kerültem Önhöz. Végre jól vagyok!!

Takács Hajnalka

Kedves Betegek!

6 éves kisfiam fogát gyökérkezelte a doktornő. Zseniálisan! Szakértelemmel és hatalmas türelemmel a gyermek iránt. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül”, mosolyogva „tűrtük” a kezelést.
Köszönjük a doktor néninek, és ajánljuk kicsiknek, nagyoknak.

Jónás Krisztina

Kedves Doktornő!

Nagyon örülök, hogy Önhöz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

Klinkó György

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől, és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Péter

Túlestem 2 gyökérkezelésen és 1 db gennyes fog vésésén. Tisztelettel köszönöm a doktornőnek, az altatóorvosnak és az assisztensnek. Minden cselekedetük profizmusra vall. Altattak, semmire sem emlékszem.
Mindenért újfent köszönet.

Bazsó Boldizsárné

Másodszor voltam a Doktornőnél. Ezúttal fogfehérítést és fogfelépítést csinált. Az eredmény nagyon szép lett és nagyon elégedett vagyok. Köszönettel

Száfta Boglárka

Szerintem nálam jobban senki nem félt még, rettegtem, reszkettem, mint a nyárfalevél. Azon voltam, hogy hazamegyek. De azután csak bementem (ezt éppen úgy írom, hogy pár perce keltem fel az altatásból). Össz-visz annyira emlékszem, hogy a doktornő beszélgetett velem, aztán pedig arra, amikor közölte velem készen vagyunk. REMEK volt, no para!! Jönni fogok még! Köszönöm szépen, nem félek többet!!! Ui. A doktornő csodálatos!! Nagyon, nagyon kedves!

Kuli Nikolett

Kedves félősek (NO PARA)
Most vésték ki 4 fogam, tuti buli! Én már csak ide jövök! És az alvás is tutti buli, PROFIK!! Csak ajánlani tudom a fogorvost és ezt a fogászatot! Sokat köszönök a rendelőnek!

Jakobi Dániel