Dr. med. habil. Győrfi Adrienne: fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogpótlástan és konzerváló fogászat fogszakorvosa, Ph.D, kandidátus, egyetemi docens, fogfehérítés specialista

Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászat vezetője

Kisgyermekkorom óta fogorvos szerettem volna lenni, mert amikor a fogaimat kezelték, sajnos rossz élményeim voltak. Ekkor fogadtam meg, hogy én is fogorvos leszek, de olyan fogorvos, aki nem csak szakmailag, de lelkileg is törődik a betegekkel, kedves velük és fájdalommentesen végzi a fogászati kezeléseket. Magyarországon a legelső fogorvosok- és fogászati rendelők között voltunk, akik altatásban kezdték el kezelni a fogászati betegeket. Ezzel is az volt a célom, hogy a páciensek ne féljenek eljönni hozzánk a fogászati problémáikkal, és bátran kezeltessék a fogaikat. Altatásos módszerünk sikerességének köszönhetően már két altatóorvos altatja a fogászati kezelések során a Fehérgyöngy Fogászat pácienseit. A fogászati tevékenységem fő alapelve: az emberek gyógyítása hatalmas felelősség, és a gyógyítást csak becsülettel és szakmai alázattal szabad végezni.

Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 1983-ban, summa cum laude. Fog- és szájbetegségekből kiválóan megfelelt eredménnyel fogszakorvosi képesítést szereztem 1985-ben.

1996-ban az orvostudományok kandidátusa lettem és Ph.D fokozatot szereztem. 2005-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból ugyancsak kiváló eredménnyel szereztem szakképesítést. 2005-ben a fogorvostudomány habilitált doktorává nyilvánítottak. 1983-óta a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján dolgozom, jelenleg egyetemi docensként oktatok. Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászat vezetője, 1984-ben nyitotta meg magánrendelőjét.

Egyetemi munkám során aktív részt vállalok a fogorvostan-hallgatók elméleti és gyakorlati képzésében. 1983-óta magyar, 1995 óta angol és magyar nyelven tanítottam a fogorvostan-hallgatókat. Tantermi előadásokat és fogászati gyakorlati oktatást tartottam a részükre. Kollokviumon, szigorlaton, záróvizsgán magyar és angol nyelven vizsgáztatok. Számos szakdolgozat elkészítésében konzulens voltam, némelyiknél elnök, bíráló. Több rektori pályamunka bírálójaként is szerepeltem.

Az egyetemi konzerváló fogászati tankönyv több fejezetének a szerzője vagyok, ezek a fogak megtartásával, gyökérkezelésével, a fogak fehérítésével kapcsolatos tudnivalókat tartalmazzák. A Konzerváló Fogászati Klinikán végzett kutatások témavezetőjeként különböző tudományos kísérleti munkákat irányítok. Magyar nyelvű tudományos folyóiratban 18, idegen nyelvű tudományos folyóiratban 14 eredeti közleményem jelent meg. Tudományos eredményeimet több mint 40, más szerzők által idézett absztraktban foglaltam össze.

Számos hazai fogászati kongresszuson a fogorvosok részére is tartok rendszeresen továbbképzést, amelyeknek témája a fogfehérítés, a gyökérkezelés, a fog betegségek diagnosztikája, a fogászati kezelések ergonómiája, a fogászati rendelőkben előforduló fertőzések stb. Doktorképzésben Ph.D. hallgatók oktatójaként, a Semmelweis Egyetemen meghirdetett, “Fogorvostudományi kutatások” című programban előadóként tevékenykedtem.

A már végzett fogorvosok szakmai továbbképzésében több fogászati témában tantermi előadóként, valamint vizsgáztatóként is szerepelek. Emellett szakmai mentorként, több fogorvos gyakorlati és elméleti munkáját irányítom. A Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján a rezidensek szakmai programjának irányítójaként vettem részt a rezidens fogorvosok egyetemi továbbképzésében. 2007 óta a Fogorvostudományi kar Továbbképzési Bizottságában szenátusi bizottsági tagként tevékenykedem. 2010 –től a klinikai és gazdasági bizottság tagja vagyok. A Magyar Orvosok Nemzetközi Akadémiája Fogorvosi szekciójának az elnöke, a Magyar Élettani Társaságnak a tagja vagyok.

2006-ban „Professzionális Fogfehérítés” címmel írtam azt, a Magyarországon úttörő kiadványnak számító, magyar nyelvű szakkönyvet, amely a Semmelweis Egyetemen ajánlására tankönyvként szerepel a fogorvostan- hallgatók és a fogorvosok képzésében. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő létrehozásával egy olyan nemzetközi színvonalú fogászati rendelőt alakítottunk ki, ahol a legújabb teljesen fájdalommentes fogászati kezeléseket alkalmazzuk. 2004 óta altatásban is végzünk fogászati kezeléseket. Az altatásos fogászati kezeléssel azon pácienseknek a fogászati ellátását biztosítjuk, akik rossz tapasztalataik miatt nem merik felkeresni fogászati problémáikkal a fogorvost. Altatásban azoknak a kis szájnyitású, hányingeres pácienseknek is tudjuk kezelni a fogát, akiket a fogorvos ébren nem tudna kezelni.

A rendelőnkben végzett fogászati beavatkozásaink magas színvonalát a folyamatos szakmai továbbképzésekkel és az ennek köszönhető maximális szakmai felkészültséggel érjük el.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő alapelve:

A legmagasabb szakmai felkészültséggel és megértéssel kezeljük a hozzánk fordulókat. Időt szánunk a felvilágosító tevékenységre, a fogakkal kapcsolatos problémák és a fogászati kezelés részletes és alapos megbeszélésére. A saját fognál még senki sem talált ki jobbat!

Fogászati rendelőnk célja: fájdalommentes fogászati kezeléssel a saját fogak megtartása!

A hangsúly a fájdalommentes fogászati kezelés mellett, a fogászati megbetegedések megelőzésén, és a fogak megszépítésén van. Fogászati rendelőnkben megnyugtató hangulat és kellemes körülmények várják a pácienseket. Munkatársaimmal együtt arra törekszünk, hogy félelemmentes légkörben lássuk el pácienseinket, legyen szó akár felnőtt-, akár gyermekfogászati vagy szájsebészeti, implantológiai beavatkozásról. A félelemmentes fogászati ellátás a páciens és a fogorvos közös érdeke, hiszen magas szintű fogászati beavatkozásokat csak nyugodt páciensen lehet végezni.

Pácienseinket bejelentkezés alapján fogadjuk, nálunk nem kell várakozni, időpontra hívjuk betegeinket.

Fájdalom esetén rögtön fogadjuk Önt!

A fogászati rendelő gépkocsival és tömegközlekedéssel is kényelmesen és gyorsan megközelíthető, a parkolás ingyenes. Kedves és figyelmes kollégáink várják Önt, akik mindent megtesznek azért, hogy fájdalommentes és félelemmentes fogászati ellátást kapjon!

Fogászati kezeléseinket kedvező áron biztosítjuk.

Csakúgy, mint a fogászati kezeléseink színvonalánál, a fogászati kezeléseink árainál is tekintettel vagyunk pácienseinkre. Az első konzultáció díját a fogászati kezelés árából levonjuk és többféle fizetési lehetőséget is kínálunk betegeinknek.

Fogászati kezeléseink díjait a következő szempontok szerint alakítottuk ki:
a legmagasabb színvonal – a legkedvezőbb árakon.

Rendelőnk számos Egészségpénztárral szerződésben áll.

A fogászati beavatkozásoknál a fájdalommentesség mellett a kezelések minőségére is nagy hangsúlyt fektetünk. Az általunk végzett kezelésekre teljes körű garanciát vállalunk.

MunkatársaimA Fehérgyöngy Fogászat munkatársai hozzám hasonló professzionális szaktudással rendelkeznek! Tevékenységeink közé tartozik többek között az altatásban végzett fogászati kezelés, professzionális fájdalommentes fogfehérítés, esztétikailag tökéletes, fogszínű restaurációk, tömések, betétek (inlay-ek), csiszolás nélküli fogpótlások, fémmentes kerámia fogpótlások (porcelánhéjak, koronák, hidak), speciális gyökérkezelési technikák, implantátumok (fogbeültetés) készítése, ingyenes fogorvosi szűrés és szaktanácsadás, szájsebészeti beavatkozások, gócvizsgálat, szájhigiénés kezelések, ultrahangos fogkő eltávolítás, a kellemetlen lehelet megszüntetése, fogágybetegségek kezelése, fogászati röntgenfelvételek készítése stb. Az általános fogászati gyakorlaton kívül gyermekfogászattal, kismama fogászattal és szájsebészettel is foglalkozunk. Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászat vezetője.

MINDEN FOGÁSZATI PROBLÉMÁRA FÁJDALOMMENTES MEGOLDÁST KÍNÁLUNK!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogtechnikai laborja elismert szakembergárdával rendelkezik. A fogtechnikusi munkát igénylő fogászati ellátást, minőségi anyagokból készült és korszerű technológiával végzett munkával, illetve az egyeztetett határidők pontos betartásával biztosítjuk. A fogpótlások elkészítését egy hét alatt vállaljuk.