Ön megnézheti, hogy milyen fogakból mi lesz. Azaz megnézheti, hogy milyen fogászati esetekből, hova jutunk el. Ez többet mond mindennél. Kérem, hogy nézze meg fotóalbumunkat! 

Fotóalbum fogászati eseteinkből

Lehet, hogy Önnek hasonló problémája van, mint a fotóalbumban szereplő pácienseknek. Ha hasonlóságot fedez fel, és tetszik a megoldás, hívjon minket!

Fotóalbum fogászati eseteinkből

Előtte-utána képek

Fogtisztítás, fogkőlevétel

Fájdalommentes fogfehérítés

Fogpótlás csiszolás nélkül

Fogpótlás csiszolással

Fogak felépítése tömőanyagból

Tömések cseréje

Zománc hibák eltűntetése

Fogékszer

Fluorkezelés

Fotóalbum fogászati eseteinkből

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat. Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban. Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

A diagnózis alapján felállított kezelési terv és a becsült árajánlat elkészítése 6.000 Ft-ba kerül, de ez az összeg jóváírásra kerül a kezelés összegéből. Ha nem kerül sor fogászati kezelésre, a kezelési tervért és a becsült árajánlat elkészítésért kifizetett összeg nem jár vissza.

A becsült árajánlat elkészítése nem az összes, hanem a mindig soron következő fogászati beavatkozásra vonatkozik. Sok esetben a teljes száj rendbe tételének a pontos összege előre nem kiszámítható, ez különösen vonatkozik az altatásban végzett fogászati kezelések becsült árajánlatára. Altatásos fogászati kezelésre csak abban az esetben írunk be pácienst, ha 25.000 Ft-tal lefoglalja az előre egyeztetett időpontot. Ha bármilyen oknál fogva a páciens, az általa kért időpontban nem jelenik meg, vagy a megbeszélt időpontot előzetesen lemondja, úgy a 25.000 Ft nem jár vissza a páciensnek. A megbeszélt időpontot nem tudjuk más alkalomra áttenni, ezért a páciensnek tudomásul kell vennie, hogy, amennyiben bármilyen oknál fogva változtatni akar a lefoglalt altatási időponton, úgy a 25.000 Ft nem jár vissza. Ez akkor is érvényes, ha a páciensnek előre nem látható és nem kiszámítható probléma adódik, mint pl. betegség, baleset stb. A fogászati kezelések kapcsán előfordulható szövődmények részletes leírását, kérjük, hogy olvassa el.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75