fogtömés altatásos fogászaton garanciával

Altatásos fogászati kezelés Budapesten, a XIV. kerületben, Zuglóban!

Garantált fájdalommentesség altatásban! Az altatásos fogászat nálunk tökéletesen fájdalommentes, és Ön semmiről sem tud, és semmire sem emlékszik!

1 óra altatás díja csak 30.000 Ft a mi fogászati rendelőnkben!

Időpontkérés: +36-20-243-4175

Honlapunkon elolvashatja, hogy mi az altatásos fogászat 5 előnye.

Altatott pácienseink véleménye:

Fájdalommentes fogászat altatásban

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő Budapesten a XIV. kerületben várja pácienseit!

Legfontosabb célunk, hogy nálunk a fogászati kezelések fájdalommentesek legyenek!

Magánrendelőnkben megbízható, hosszútávú megoldásokat kínálunk, az esztétikai fogászat legmodernebb technikai hátterével.

Fogászati fogfehérítés

Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válassza?

Fogászati kezelés altatásban

Az altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatos tudnivalók

Altatást kizáró okok

Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válassza?

Azért, mert az altatásos fogászat lehetővé teszi, hogy Ön átaludja a fogászati kezelést, és azért is, mert nálunk csak 30.000,- Ft egy óra altatás díja! Fogászati problémáit akár 1 alkalommal altatásban megoldjuk! Megszűnik a félelemérzet és fájdalommentessé válik a beavatkozás.

Mert fogászati rendelőnkben Magyarországon elsőként kezdtük el altatásban kezelni a pácienseinket, ezért nagy rutinnal végezzük altatásban a fogászati kezeléseket. Önnek semmitől sem kell tartania, jó kezekben van nálunk!

Kezelés altatásban. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!

Számunkra jó látni az elégedetten és felszabadultan mosolygó pácienseinket, amikor befejeztük a fogászati kezelésüket! Azért végezzük a fogászati kezeléseket altatásban, hogy Ön jól érezze magát, és mindig visszatérjen hozzánk!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a fogászati kezelésekhez szükséges legoptimálisabb altatást végezzük. Ennek során a páciens alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire, ezért nem marad kellemetlen élménye a beavatkozás után! Az elaltatott páciens mentesül a fogászati kezelések ébren történő átélése alól, valamint a fogorvosi fúró hangja sem ébreszt benne rossz emlékeket!

A nálunk végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra, és az altatásnak nincsen semmiféle kockázata! Dr. Győrfi Adrienne a magánrendelő vezetője, a “Professzionális fogfehérítés” című könyv szerzője olyan nemzetközi színvonalú magánrendelőt hozott létre, ahol a legmodernebb eljárásokat és módszereket alkalmazzák.

A  fogászati kezelések magas színvonalának megtartását folyamatos továbbképzésekkel érjük el.

A magánrendelő célja, hogy a legmagasabb színvonalat a lehető legelérhetőbb áron biztosítsa, illetve maximálisan támogassuk és kielégítsük a pácienseink igényeit. Ennek érdekében a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő kapcsolatban áll a MediCredit fogászati hitel szolgáltatóval és számos Egészségpénztárral is. Dr. Győrfi Adrienne heti szinten frissülő aktuális témájú cikkekkel és fogászati értelmező szótárral segíti leendő és meglévő pácienseit!

Fogászati kezelés altatásban

Fogászati kezelés altatásban

Az altatásos fogászat 5 előnye. Fájdalommentes fogászat  altatásban

A betegek nagy része szorongással, a kezelés iránti komoly félelemmel érkezik, mely sok esetben lehetetlenné teszi a beavatkozások elvégzését. Azoknak a pácienseknek, akik pánikbetegségben szenvednek, a legjobb megoldás az altatásos fogászati kezelés!

Ugyancsak nehezíti a fogászati kezelések kivitelezését, ha a páciensnek fokozott garat reflexe van, azaz öklendezik, hányingere van, ha a szájába nyúlnak. Rendelőnkben ezért lehetőséget teremtettünk arra, hogy igény szerint, altatásban végezzünk bármely fogászati, illetve szájsebészeti kezelést.

Az altatás során több fogászati beavatkozás is elvégezhető. A páciensek egy részénél az altatás mellett szóló érv, hogy az altatásos fogászat előnyeit kihasználva több fog csiszolása, fúrása, ha szükséges, több fog illetve foggyökér eltávolítása lehetséges egy altatási idő alatt.

Az altatásban végzett fogászati ellátás előnyös lehet azok számára is, akik mindenképpen szeretnék elkerülni az ébrenléti állapotban esetleg érzékelhető kellemetlenségeket. Miután a páciens a beavatkozást követően nem emlékszik semmire, ezért nem marad kellemetlen élménye.

Az elaltatott páciens mentesül a beavatkozások ébren történő átélése alól, valamint a fogorvosi fúró hangja sem ébreszt bennük rossz emlékeket.

Az altatást altató szakorvosunk végzi, a páciens a fogászati kezelés során végig a fogászati székben ül. Az altatás során az altatóorvos intravénásan folyamatosan altató, nyugtató,- és fájdalomcsillapító szereket adagol. A beavatkozás helyén a fogorvos, az altatástól függetlenül helyi érzéstelenítést végez. A fogászati kezelés befejezését követően az altatóorvos gyógyszeresen felfüggeszti az altatószer hatását, aminek következtében a páciens rövid idő múlva magához tér. Ezt követően kiültetjük rendelőnk várójába. A kezelés után a páciensek kísérővel távoznak a rendelőből.

Az altatás önmagában is egy kellemes érzés, erről számol be minden altatott páciensünk.

Fogászati fájdalmának hatékony és fájdalommentes megszüntetéséhez jöjjön el hozzánk! Fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne 35-, altató orvosunk 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, így az elvégzett fogászati kezelések rutin beavatkozásnak számítanak.

Az altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatos tudnivalók

Az altatásban történő fogászati kezelés hazánkban még messze nem általános, annak ellenére, hogy nagyon sok páciens igényli ezt. Sokkal több páciens kéri az altatást a fogászati kezeléséhez, mint ahogy azt mások gondolnák! Sokan a fogkő eltávolítást is altatásban kérik. Mi ezt megértjük, hiszen nagyon sok páciensünk számol be arról, hogy borzalmasan rossz emlékeik vannak az előzetes fogászati kezeléseikkel kapcsolatban. Nem csak, hogy fájdalmasak voltak az előzetes fogászati kezeléseik, de a fogorvosok türelmetlenek voltak. Mi mindenre odafigyelünk, hogy Ön jól érezze magát nálunk!

Tudnivalók az altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatban

A kezelési terv és a becsült árajánlat elkészítése 8.000 Ft-ba kerül, de ez az összeg jóváírásra kerül a kezelés összegéből, azaz levonjuk majd a 8.000 Ft-ot, ha jön hozzánk kezelésre. Ha nem kerül sor fogászati kezelésre, a kezelési tervért és a becsült árajánlat elkészítésért kifizetett összeg nem jár vissza.

A becsült árajánlat elkészítése nem az összes, hanem a mindig soron következő fogászati beavatkozásra vonatkozik. Sok esetben a teljes száj rendbe tételének a pontos összege előre nem kiszámítható, ez különösen vonatkozik az altatásban végzett fogászati kezelések becsült árajánlatára.

Altatásos fogászati kezelésre csak abban az esetben írunk be pácienst, ha 30.000 Ft-tal lefoglalja az előre egyeztetett időpontot. Ha bármilyen oknál fogva a páciens, az általa kért időpontban nem jelenik meg, vagy a megbeszélt időpontot előzetesen lemondja (még akkor is, ha sokkal előbb történik a lemondás), úgy a 30.000 Ft nem jár vissza a páciensnek. A megbeszélt időpontot nem tudjuk más alkalomra áttenni, ezért a páciensnek tudomásul kell vennie, hogy, amennyiben bármilyen oknál fogva változtatni akar a lefoglalt altatási időponton, úgy a 30.000 Ft nem jár vissza. Ez akkor is érvényes, ha a páciensnek előre nem látható és nem kiszámítható probléma adódik, mint pl. betegség, baleset stb.

Az altatásos fogászati beavatkozás megbeszélt időpontjához képest kb. fél órával előbb jelenjen meg klinikánkon, hogy az altatóorvossal előzetes konzultációt tudjon folytatni. Ilyenkor az altatóorvos személyesen is kikérdezi, ha szükséges, akkor megvizsgálja Önt.

A fogászati altatás kivitelezése intravénás szerekkel történik.

  • Beavatkozásra csak teljesen egészségesen kerülhet sor. Láz fennállása az altatás elhalasztását teszi szükségessé.
  • A műtétet megelőzően hat órával már ne egyen, négy órával előtte ne igyon semmit, és ne dohányozzon!
  • Az altatás maximális időtartama három és fél óra lehet, ezért ha több időre van szükség, többszöri altatás szükséges.
  • Kényelmes ruhában érkezzen az altatásra.
  • Az altatás után a beteg a kísérőjével hazamehet.
  • Az altatás után 24 órás telefonos ügyeletet biztosítunk pácienseink számára.
  • Az altatást követően nem szabad autót vezetni vagy más veszélyes tevékenységet végezni.

Altatást kizáró okok

  • Súlyos szív- és érrendszeri betegségek
  • Enzim betegségek
  • Komoly asthmatikus betegségek