Altatásos fogászat ára!

Altatásos páciensünk véleménye

Altatott betegeink mondták rólunk (1. rész)

Altatásos páciensünk véleménye

“Nagyon jó és pihentető élmény volt az altatásos fogászat, mivel igen félős vagyok egy régebbi fogászati emlék miatt. Mivel végig aludtam a fogászati kezelést, nem éreztem se fájdalmat, se kellemetlen hangokat és amikorra felébredtem, minden fogam rendben lett. Nagyon jó kis csapat dolgozik itt, mindig megnyugtattak és türelmesek voltak velem, annak ellenére, hogy elég nehéz eset vagyok a félelmeim miatt. Megfogadtam, akármilyen fogászati beavatkozásom lesz, csak altatásban fogom kérni, és persze CSAK ITT.” Csató Tímea

Altatásos páciensünk véleménye

“Fogorvoshoz járni nem a legnagyobb élvezet, és én rettegek! Mit szépítsem, az átlag betegnél sokkal rosszabb vagyok, így egy idő után feladtam, hogy hagyományos úton kezeltessem a fogaimat. Így találtam rá Dr. Győrfi Adrienne fogszakorvosra, az altatásban végzett fogászati kezelések egyik úttörőjére. A doktornő évtizedes tapasztalattal rendelkezik e téren, így én is rá mertem bízni magam. Nem is csalódtam, csak hozzá járok ezután. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben kedvesek, mosolygósak és odafigyelnek az emberre, így gondolom azoknak sem akkora trauma, akik nem olyan nebáncsvirágok, mint én.” Kelemen Krisztina

Altatásos páciensünk véleménye

“Folytatom a hálás páciensek sorát. Itt a szájsebészeti műtét gyerekjáték, és a varratszedés a jutalom. Semmit sem éreztem!!! Köszönöm szépen! További jó munkát és sok sikert kívánok.”
Hálás páciensük: Köszönettel,Bakács Krisztina

Altatásos páciensünk véleménye

“Egy pihentető alvás után tökéletes eredménnyel ébredtem. Mindenki segítőkész és udvarias.” A Győrfi doktornő szaktudása elképesztő! Gyönyörűek lettek a fogaim, de jó, hogy ide jöttem.
Köszönet az itt dolgozó remek csapatnak! B. Ernő

Sokkal több páciens véleményt olvashat és hallhat a “Rólunk írták” valamint  a “Rólunk mondták videón” menüpontban. Érdemes elolvasni, nagyon meggyőzően számolnak be a betegek, hogy milyen jól érezték magukat a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt! Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75