Van kockázata az altatásos fogászati kezelésnek?

Az altatásos fogászat kockázata

Van kockázata az altatásos fogászati kezelésnek?

Az altatásos fogászat kockázata

Minden orvosi kezelésnek lehet szövődménye. Akárcsak egy beadott fogászati érzéstelenítőnek, injekciónak. Ezért nagyon lényeges, hogy a fogorvos tájékoztassa előre a beteget a lehetséges kockázatokról, szövődményekről.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben már az első találkozáskor, a konzultáció során megbeszéli fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne, hogy milyen szövődmények léphetnek fel az adott fogászati kezelés során. A szövődményekről szóló tájékoztató papírt természetesen alá is íratja a pácienssel.

Természetesen az, hogy előfordulhatnak lehetséges szövődmények, nem jelenti azt, hogy bármilyen szövődmény elő fog fordulni a fogászati beavatkozás közben. Minden esetre a korrekt tájékozttáshoz hozzá tartozik, hogy a fogorvos elmondjon mindent, ami érintheti a pácienst.

Az altatásos fogászat kockázata

Az altatásos fogászati eljárás során kivitelezett altatásnak nincs nagyobb kockázata, mint bármelyik fogorvosi beavatkozásnak. Fogászati altatásnál talán azért nem lépett fel eddig még sosem komplikáció, mert a páciensek nem komoly betegségben szenvedő emberek, hanem “csak” fogbetegek. Mindenesetre érdemes az összes fogászati problémát lehetőleg egy ülésben elvégezni, minimálisra csökkentve így a szövődmények kialakulásának a lehetőségét.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni.

Ez után az altatás után nincs hányinger, nincs fejfájás. A fogászati beavatkozás alatt a beteg végig alszik, nem tud semmiről! Maga az altatás is egy kellemes érzés, erről számol be minden altatott páciensünk.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.
Telefonszám: 06-20/243-41-75