kismama fogászat

Altatásos fogászati kezelés kizáró okai

A Fehérgyöngy Fogászati Rendelőben alkalmazott altatás előtt nem szükséges kivizsgálás. Ez a fajta altatás a legoptimálisabb a fogászati kezelés során, ugyanis ez veszi igénybe a legkevésbé a szervezetet. Az altatóorvos kikérdezi a pácienst, és az altatás alatt műszerekkel ellenőrzi a beteg állapotát.

Altatásos fogászati kezelés kizáró okai

  • Súlyos szív és érrendszeri betegségek
  • Enzim betegségek (amely miatt az altatószerek lebontása okoz problémákat)
  • Asztmatikus betegségek

Altatásos fogászati kezelés kizáró okai

Az altatásos fogászati kezelést bárki kérheti, aki nem akar semmit sem tudni a fogászati beavatkozásról, és egészséges. Megengedett a gyógyszerszedés.

Az altatásos fogászati kezelés során a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egyszerre több fogat is kezelünk, és bármilyen fogászati kezelés kérhető altatásban. Meg sem kell indokolni, hogy miért kéri a páciens, hogy aludjon a fogászati kezelés alatt. Akár egy fogkőlevétel is történhet altatásban, lehet a fogkőeltávolítás is egy altatásos fogászati kezelés! Ez csak a páciensen múlik, hogy ő hogyan szeretné a kezelését.
Ha a páciensnek például érzékenyek a fognyakai, akkor, amikor a fogorvos hozzáér a foghoz, a fognyakhoz – a fogkőlevétel során használandó műszerrel – az bizony érzékenységet okozhat.

Ilyenkor nem jó, ha azt mondja a fogorvos, hogy maradjon nyugton a páciens, ez nem fájhat. Sajnos ezek a fogak érzékenyek bármire, így a fogkőlevételre is. Altatásban történhet a fogászati beavatkozás, akkor is, ha a fogakat töméssel kell ellátni, vagy ha a fogakat fogpótláshoz kell előkészíteni, lecsiszolni. A mi fogászati rendelőnkben, a Fehérgyöngy Fogászaton nem kell magyarázkodnia a páciensnek, hogy miért altatásban kezelteti a fogait, hiszen a mi célunk, hogy minden fogászati páciens azt mondja: „Végre megtaláltam azt a fogorvosi rendelőt, azt a fogorvost, akit egész életemben kerestem”. Számos videó felvételen mondják el a fogászati pácienseink, hogy milyen csodálatos volt altatásban a kezelésük. Mikor felébresztjük őket, mosolyogva mesélik el, hogy nem tudnak semmit a kezelésükről.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk!
Telefonszám: 06-20/243-41-75