Nem kell félni az altatástól!

Altatásos fogászat a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben

Nem kell félni a fogászati altatástól!

Fogászati kezeléseit altatásban is kérheti a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! 

Altatásos fogászat

Önnek nem kell megindokolnia, magyarázkodnia, hogy miért szeretné, ha altatásban végeznénk el Önnél a fogászati beavatkozásokat. Egyszerűen csak, mert Ön ezt kéri. Altatásban Ön nem érez semmit, nem tud semmiről. Átalussza a fogászati beavatkozásokat. Ennél nincs jobb! Miért ne választaná az altatásos fogászatot!

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban. És nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás. Ez alatt az idő alatt nagyon sok fogászati kezelést el tudunk végezni. Így Önnek nem kell minden egyes fognál 1 óra altatás díját kifizetni.

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: pl. szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás, fogcsiszolás, híd, korona készítés, implantátum behelyezése, parodontológiai műtét stb.

Altatásos fogászat

A mai modern technikai háttér mellett már nem kell félnie az altatásos fogászati kezelésektől!

Többféle altatási módszer létezik. Az altatást minden esetben altatóorvos végzi.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben az altató orvos intravénásan adagolja az altatószereket. Ez az altatás terheli a legkevésbé a szervezetet, valamint a legkevésbé kellemetlen a beteg számára. Az intravénás altatásnak nincs mellékhatása.

Altatásos fogászat

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni. Ez után az altatás után nincs hányinger, nincs fejfájás. A fogászati beavatkozás alatt a beteg végig alszik, nem tud semmiről! Maga az altatás is egy kellemes érzés, erről számol be minden altatott páciensünk.

A fogászati kezelések fájdalommal, kellemetlenséggel nem járó része (pl. fogtömés magasságának a beállítása) ébrenléti állapotban történik, mivel ezekhez a beteg személyes érzéseire is szükség van.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75