Az altatásos fogászat előnyei

Altatásos fogászat előnyei

Az altatásos fogászat előnyei

Az altatásban végzett fogászati kezelés precíz, kényelmes, és gyors munkát tesz lehetővé. DE! az altatásos fogászat legnagyobb előnye, hogy Ön mentesülhet a fogászati beavatkozások ébren való átélésétől. Nem hall semmit, nem lát semmit és nem érez semmit! SŐT! nem is emlékszik semmire. Azaz Ön úgy ébred fel az altatásból, hogy azt sem tudja, hogy elaludt.

Altatásos fogászat

Megoldást jelent azok számára, akik már a tükör szájba helyezése esetén is hányingert éreznek. Egy altatás során lehetőség nyílik hosszú hetek munkáját egyszerre elvégezni.

Altatásos fogászat Páciens vélemény

“Fogorvoshoz járni nem a legnagyobb élvezet, és én rettegek! Mit szépítsem, az átlag betegnél sokkal rosszabb vagyok, így egy idő után feladtam, hogy hagyományos úton kezeltessem a fogaimat. Így találtam rá Dr. Győrfi Adrienne fogszakorvosra, az altatásban végzett fogászati kezelések egyik úttörőjére. A doktornő évtizedes tapasztalattal rendelkezik e téren, így én is rá mertem bízni magam. Nem is csalódtam, csak hozzá járok ezután. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben kedvesek, mosolygósak és odafigyelnek az emberre, így gondolom azoknak sem akkora trauma, akik nem olyan nebáncsvirágok, mint én.” Kelemen Krisztina

Altatásos fogászat

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben az altatásban végzett fogászati beavatkozások típusát és mennyiségét minden esetben Önnel egyeztetve, írásos szerződés keretében rögzítjük.

Mikor ajánljuk az altatásban végzett fogászati beavatkozást

  • Amennyiben Ön szorong a fogorvosi székben egy korábbi negatív fogászati élmény miatt
  • Kooperációra képtelen betegek esetén
  • Egyszerre több komplikált beavatkozást kell végezni, amely éber állapotban megterhelő lenne
  • Ha helyi érzéstelenítésben nem biztosítható a megfelelő érzéstelenség
  • Ha a kezelés a beteg számára túlságosan nagy pszichés megterhelést jelentene
  • Kiterjedt szájsebészeti beavatkozások esetén, ha annak terjedelme, időtartama túlságosan sok helyi érzéstelenítőt igényelneBármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

    Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

    Telefonszám: 06-20/243-41-75