Altatásról facebook vélemény

Altatásos fogászati kezelés gyakorisága

Milyen gyakran lehet altatni fogászati kezeléshez valakit?

Altatásos fogászati kezelés gyakorisága

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő  altatóorvosa azt javasolja a fogászati betegeinknek, hogy lehetőleg 1-2 hét teljen el az altatások között. Természetesen, ha szakmailag indokolt, akkor időnként lehet kivételt tenni. Ilyenkor visszahívjuk a páciensünket az általunk szakmailag javasolt időpontban. Előfordulhat, hogy szakmai indokok miatt az első altatást követően 5-7 nap múlva kezeljük ismét altatásban a fogászati páciensünket.

Szakmailag indokolt fogászati eset lehet, ha a gyökérkezelést nem tanácsos befejezni egy kezelés alkalmával, de hetekig sem lehet ideiglenesen lezárva a gyökérkezelt fog. Ekkor fogorvosunk megbeszéli a pácienssel, hogy kb. 1 hét múlva folytatja a gyökérkezelést.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a gyökérkezelést általában 1 alkalommal végezzük el, és fejezzük be. Így a páciensnek nem kell hónapokig több alkalommal visszajárnia a fogorvoshoz.

Altatásos fogászati kezelés gyakorisága

Sokan külföldről jönnek a a fogászati kezelésükre, és így a behatárolt idő miatt sűrűbben kell visszahívnunk őket. Ez ugyancsak indokolttá teheti, hogy kevesebb idő teljen el az altatások között.

Előfordulhat, hogy nem 1, hanem 2 alkalommal tudjuk csak elvégezni a gyökérkezelést, és a gyökértömést. Ez azokban az esetekben fordul elő, amikor a gyökérkezelendő fog elhalt.

Természetesen a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosa, Dr. Győrfi Adrienne mindenben korrektül tájékoztatja a beteget. Előre elmondja, hogy mit és miért kell csinálni. A kezelési terv felállításánál egy becsült árajánlatot is ad előre a következő fogászati kezelésre. Egy laikus számára könnyen érthető módon magyarázza el a fogászati kezelések okát és részletesen

Altatásos fogászati kezelés gyakorisága

A többszöri altatás ekkor sem ártalmas, csak több altatószert igényel az altatott páciens.

Altatásos fogászati kezelés gyakorisága

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás. Várjuk Önt!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.