Alaptalan félelmek az altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatban

Alaptalan félelmek az altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatban

Alaptalan félelmek az altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatban

Ha eljön a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe, akkor otthon hagyhatja a félelmét! Mi a legoptimálisabb fogászati altatást végezzük. Pácienseink az altatás után arról számolnak be, hogy észre sem vették még azt sem, hogy elaludtak.

Minden embert tart a számára ismeretlen dolgoktól. Így van ez akkor is, amikor a beteg még nem vett részt altatásos fogászati kezelésen. Mitől félnek a páciensek? Egy beteg félhet attól, hogy felébred a fogászati beavatkozás közben, de sokan tartanak attól is, hogy veszélyes az altatás.
Mindkét félelem alaptalan!

Alaptalan félelmek az altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatban

Az altatóorvos csak a betegre figyel, és a beteg állapotától függően folyamatosan adagolja az altatószert azért, hogy a beteg végig aludjon a fogászati beavatkozás közben. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatás teljesen veszélytelen, hiszen teljesen kontrollálható, és bármikor felfüggeszthető az altatóorvos által.

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni.

 Ez után az altatás után nincs hányinger, nincs fejfájás. A fogászati beavatkozás alatt a beteg végig alszik, nem tud semmiről! Maga az altatás is egy kellemes érzés, erről számol be minden altatott páciensünk.

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Nekünk a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát nálunk! Célunk, hogy szeressen visszajönni hozzánk!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosának legfőbb célja, hogy minden kezelés fájdalommentes legyen!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75