Meddig tarthat az altatásos fogászati beavatkozás?

Az altatásos fogászati beavatkozás időtartama

Meddig tarthat az altatásos fogászati beavatkozás?

Az altatásos fogászati beavatkozás időtartama

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egy alkalommal 3 és fél órát tudjuk altatni a pácienseket a fogászati kezelésekhez. Ez nagyon hosszú idő, ez alatt a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosa, Dr. Győrfi Adrienne egyszerre több foghúzást, vésést vagy fogtömést is tud csinálni. Fogpótláshoz le tudja csiszolni a fogakat, így a fogpótlás elkészítése is történhet altatásban. Akár a régi korona, hídpótlás levételét is kérheti altatásban.

Az altatásos fogászati beavatkozás időtartama

Ha 3 és fél óránál hosszabb időre nyúlna a fogászati kezelés, akkor két vagy több alkalomra kell elosztani a  beavatkozásokat. Természetesen a konzultáció során mindenben segít fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne. Mindent elmond, hogy segítsen Önnek a döntésben. Miután Ön laikus, ezért minden segítséget megkap tőlünk.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás. Ez olyan alacsony összeg, amely nem igazán növeli a fogászati beavatkozások árát.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Az altatásos fogászati beavatkozás időtartama

Bármilyen fogászati kezelést elvégzünk altatásban is. Akár a fogkő levétel is történhet ez idő alatt, altatásban.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatás után nagyon kellemesnek mondható az ébredés.

Nemcsak a félősebb betegek számára jelenthet igazi megnyugvást az altatásos fogászat, hanem például azok számára is, akiknél egyszerre több beavatkozást kell elvégezni.

Az altatásos fogászat azok számára is megoldást nyújt, akiknek hányingerük van, ha a szájukba nyúl a fogorvos. Vannak olyan páciensek, akik allergiásak a fogászati érzéstelenítőre, vagy helyi érzéstelenítésben nem biztosítható a megfelelő érzéstelenség. Az altatásos fogászat a páciens számára fájdalmaktól és kellemetlen élményektől mentes fogászati beavatkozást, a fogorvos számára pedig precíz, gyors munkavégzést biztosít.

Amennyiben további kérdése volna altatásos fogászati kezeléseinkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.