Milyen fogászati kezelést lehet altatásban végezni?

Milyen fogászati kezelést lehet altatásban végezni?

Az altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatban vegye fel velünk bátran a kapcsolatot! Mi minden kérdésére válaszolunk. Mi mindenben az Ön segítségére leszünk.

A fogászati vizsgálat során nem “piszkáljuk” a fogakat, nem nyúlunk a szuvas fogba semmilyen műszerrel sem.

Milyen fogászati kezelést lehet altatásban végezni?

Sokan azt hiszik, hogy csak a szájsebészeti műtéteknél, foghúzásnál végzünk altatásos fogászati ellátást. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a páciens kérésére bármilyen fogászati beavatkozást elvégzünk altatásban, legyen az fogcsiszolás, gyökérkezelés, fogtömés vagy fogkőlevétel. Nálunk a legfőbb szempont, hogy a páciens szeressen hozzánk járni! szeressen hozzánk visszajönni!

Milyen fogászati kezelést lehet altatásban végezni?

Bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a legoptimálisabb fogászati altatást végezzük. Próbálja ki!

Kérheti altatásban a következő fogászati kezeléseket: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, bölcsességfog eltávolítás, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás, híd levétel, fogpótlás elkészítése, fogcsiszolás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne, elsők között kezdte meg Magyarországon altatásban kezelni a fogászati pácienseket. Emiatt nagy rutinnal végzi altatásban a különböző fogászati kezeléseket. Ön alszik és semmiről sem tud. Még arról sem, hogy elaludt. Amikor az altatóorvos felfüggeszti az altatást, Ön mosolyogva ébred, és nagyon jól érzi magát.

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni.

Milyen fogászati kezelést lehet altatásban végezni?

Ez után az altatás után nincs hányinger, nincs fejfájás. A fogászati beavatkozás alatt a beteg végig alszik, nem tud semmiről! Maga az altatás is egy kellemes érzés, erről számol be minden altatott páciensünk.

Nekünk a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát nálunk! Célunk, hogy szeressen visszajönni hozzánk!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosának legfőbb célja, hogy minden kezelés fájdalommentes legyen!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön mi hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75