Ébredés fogászati altatás után

Ébredés fogászati altatás után

A nálunk végzett fogászati altatás segít abban, hogy Ön jól érezze magát! Hozzánk mindig szívesen fog visszajönni! 

Ébredés fogászati altatás után

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatás veszélytelen és nem káros a szervezetre. A fogászati beavatkozások elvégzése után az altatóorvos felfüggeszti az altatószerek hatását. Az altatásból való ébredés után, a páciens a saját lábán megy ki a rendelőből, majd rövid kb. 15 perces pihenő után elhagyhatja a várót.

Az altatott betegek arról számolnak be, hogy az altatás után semmilyen panaszuk nincsen. Sem hányingert, sem szédülést nem tapasztalnak.

Ébredés fogászati altatás után

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens másnap mehet dolgozni.

E nálunk végzett altatás után nincs hányinger, nincs fejfájás. A fogászati beavatkozás alatt a beteg végig alszik, nem tud semmiről! Maga az altatás is egy kellemes érzés, erről számol be minden altatott páciensünk.

Nekünk a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát nálunk! Célunk, hogy szeressen visszajönni hozzánk!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosának legfőbb célja, hogy minden kezelés fájdalommentes legyen!

Kérheti altatásban a következő fogászati kezeléseket: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, bölcsességfog eltávolítás, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás, híd levétel, fogpótlás elkészítése, fogcsiszolás stb.

Ébredés fogászati altatás után

Nézze meg a már altatott pácienseink videóját! Ők elmondják, hogy milyen nagyszerű élményben volt részük. Semmit sem éreztek a fogászati kezelésből, és semmire sem emlékeznek.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne, elsők között kezdte meg Magyarországon altatásban kezelni a fogászati pácienseket. Emiatt nagy rutinnal végzi altatásban a különböző fogászati kezeléseket. Ön alszik és semmiről sem tud. Még arról sem, hogy elaludt. Amikor az altatóorvos felfüggeszti az altatást, Ön mosolyogva ébred, és nagyon jól érzi magát.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Várjuk Önt szeretettel!
Telefonszám: 06-20/243-41-75