Melyik altatásos módszert válasszam?

Fogászat altatásban

Melyik altatásos módszert válasszam?

Egyáltalán van arra lehetőség, hogy altatásban kérje valaki a fogászati kezelését?

Fogászat altatásban! A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat.

Sokan meglepődnek, hogy létezik fogászati kezelés altatásban. A legtöbb ember nem is hallott arról, hogy létezik fogászat altatásban. Félve írja be az internetre azt, hogy fogászat altatásban, és ő lepődik meg a legjobban, hogy talál ilyet.

Az altatásos fogászatot elsők között kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Kérdése van az altatásban végzett fogászati kezeléssel kapcsolatban? Kérdezze Dr. Győrfi Adrienne doktornőt!

A fogorvosi beavatkozásoknál általános érzéstelenítésre, azaz altatásra is szükség lehet. Az altatás során, akár egy alkalommal lehetőség van hosszú hónapok munkáját egyszerre, észrevétlenül elvégezni. Az altatást minden esetben altatóorvos végzi. A rendelőnkben végzett altatásos fogászati kezelést olyan altatásban végezzük, amely során az altatóorvos intravénásan adagol különböző altatószereket.

A beteg teljesen elalszik, nem érez semmit, és nem emlékszik semmire. Még arra sem emlékszik, hogy hogyan aludt el. Emiatt imádják a betegek, nagyon hálásak az altatásunkban végzett fogászati kezelések után. Ennél az altatásos módszernél, egészséges pácienseknél nincs szükség előzetes kivizsgálásra. Ez az altatásos módszer teljesen veszélytelen és szövődménymentes.

Ez a fajta altatás a legoptimálisabb a páciens szervezetének, ezért is alkalmazzuk ezt az eljárást. Nincsenek mellékhatások! Intravénás altatásunk segítségével 3,5 órát tudunk dolgozni a beteg szájában. Ez hosszú idő, ez alatt nagyon sok fogászati kezelést el tudunk végezni. Ennek az altatásnak nem csak a felsorolt előnyei, de az ára is nagyon vonzó! A páciensek nagyon örülnek annak, hogy egy alkalommal több fogászati beavatkozást is el tudunk végezni. Egyszerre több fogat is tudunk kezelni.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.