Kinek jó az altatásos fogászati kezelés

Fogászati kezelés altatásban

Fogászati kezelés altatásban

Az altatásos fogászati kezelés után rögtön haza lehet menni?

Dr. Győrfi Adrienne tapasztalatai az altatásos fogászati kezelésekkel kapcsolatban

Az altatásos fogászati kezelés egy csoda! Ön semmire nem emlékszik, és észre sem veszi, hogy elaludt! Amikor felébred, megkérdezi, hogy történt-e valami. És én akkor azt mondom, hogy igen, végeztem az előre megbeszélt fogászati kezelésekkel.

Tudnivalók az altatásos fogászati kezelésről

Meddig kell várni az altatás után, hogy Ön haza mehessen?

A fogászati kezelés befejezése után az altatóorvos felfüggeszti az altatószerek hatását. Ön 2-3 perc múlva magához tér, és arról számol be, hogy észre sem vette, hogy elaludt. Megkérdezi, hogy megtörtént-e a fogászati kezelés. Meglepődik azon, hogy esetlegesen 2 fogát kivéstem. Hogy lehet ez? „Hiszen azt sem éreztem, hogy elaludtam!”

A válaszom erre, hogy ez az előnye az altatásos fogászati kezelésnek!

Ön alszik, és semmiről sem tud, semmit sem érez, és nem hall semmit! Lehet ennél jobb egy fogászati beavatkozás? És nálunk egy óra altatás csak 25.000 Ft-ba kerül!
Pár perc pihenés után Ön kiül a váróba, ahol kb. 15-20 percet pihenget. És utána haza mehet!

Várjuk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe egy altatásos fogászati kezelésre. Fogászati kezelés úgy hogy semmit sem érez!!

Pácienseink véleményeit hallhatják és olvashatják a www.fehergyongy.hu/videok, a www.fehergyongy.hu/rolunk_irtak, a www.altatasos-fogaszat.hu/rolunk-mondjak-videon/ és a www.altatasos-fogaszat.hu/rolunk-irtak oldalakon!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: 06-20/243-41-75