Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben altatásban is kérheti a fogászati kezelését

Altatásos fogászat – Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Altatásos fogászat – Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben altatásban is kérheti a fogászati kezelését. Nem szükséges megindokolnia, hogy miért kéri az altatást.

Miért szenvedne a fogászati kezelések közben? Miért hallgatná a fogászati készülékek hangját? Egyáltalán miért kellene bármiről tudnia? Higgye el, a fogorvos székben ülve is érezheti magát kellemesen! Hozzánk minden páciensünk szívesen jön.

Miért válassza a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt?

Ha a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe jelentkezik be, és altatásban kéri a fogászati kezelését, biztos, hogy nem fog csalódni. Minden altatott páciensünk azt mondja, hogy még soha sem érezte ilyen jól magát a fogászati kezelés közben. Egy jót alszik, úgy hogy azt sem veszi észre, hogy elaludt, majd amikor magához tér, nagyon kellemesen érzi magát. Mindenki szeretne még tovább aludni! Az altatásos időszak egy percnek tűnik, és nagyon pihentető, csodálatosan megnyugtató érzés.

Nálunk az altatásos fogászat ára egyáltalán nem magas. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egy óra altatás díja csak 25.000 Ft. Amit cserébe kap, az viszont megfizethetetlen. Több órás fogászati altatást is vállalunk.

Érezze jól magát a fogászati kezelések közben! Bővebben informálódhat a fogászati rendelőnkben végzett altatásos fogászati kezelésekről a www.altatasos-fogaszat.hu/fogaszati_kezelesek és a www.altatasos-fogaszat.hu/videok oldalakon.

Várjuk Önt is szeretettel! Akár altatásban, akár fájdalommentes érzéstelenítéssel.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: 06-20/243-41-75