Fog specialista altatásban

Fog specialista altatásban

Fog specialista

Vannak páciensek, akik valamilyen oknál fogva altatást igényelnek a fogászati kezelésük elvégzéséhez.

Ennek számos indoka lehet:

  • van, akit valamilyen trauma ért a fogászati kezelése során és az óta retteg a fogorvos szó hallatán is
  • egyes páciensek kóros hányingerrel vagy kontrollálhatatlan öklendezéstől szenvednek
  • akad, aki a fúró hangját képtelen elviselni
  • és az is előfordul, hogy valaki egy ülésben szeretne letudni több beavatkozást, aminek a száma altatásban akár meg is háromszorozható, így elfoglalt üzletemberek sokszor döntenek a beavatkozások ezen fajtája mellett.

Fog specialista

Megszűnik a félelemérzetet és fájdalommentessé válik a beavatkozás!

Fog specialista
Önök közül biztosan sokan félnek a fogorvosi kezelésektől és annak kellemetlenségeitől, vagy annyira féltek a beavatkozásoktól, hogy még a tükröt is félve engedték a szájukba helyezni.

Elegendő egyetlen rossz tapasztalat is, ami elriasztja a fogászati kezelésre szoruló pácienst a fogorvostól. Van azonban megoldás szorongó pácienseink számára. Ez nem más, mint az altatásos fogászat, mely tökéletesen fájdalommentes. Ön a teljes kezelést átalussza, ébredést követően nem emlékszik semmire.

A páciensek egy részénél az altatás mellett szóló érv, hogy az altatásos fogászat előnyeit kihasználva több fog csiszolása, fúrása, tömése, ha szükséges, több fog illetve foggyökér eltávolítása lehetséges egy altatási idő alatt.

Előfordul, hogy az altatásos kezelés a helyi érzéstelenítőkre való érzékenység miatt válik szükségessé. Emellett azok számára is megoldást jelenthet az altatásos fogászat, akik a fogászati kezelések során hányingert éreznek. Ilyenkor, ha szükséges, a fogak betömését is az altatás ideje alatt végezzük el.

A Fehérgyöngy Fogászaton lehetőséget biztosítunk bármely fogászati, szájsebészeti és implantológiai beavatkozások altatásban történő elvégzésére. Tapasztalt fogorvosunk és altató orvosunk mindent megtesz, hogy Önnek teljesen fájdalommentesek legyenek az elvégzett kezelések.

Az altatásban végzett fogászati ellátás előnyös lehet azok számára is, akik mindenképpen szeretnék elkerülni az ébrenléti állapotban esetleg érzékelhető kellemetlenségeket. Az altatást aneszteziológus szakorvosunk és szakasszisztensünk végzi, a páciens a kezelés során végig a fogászati székben ül.