Altatásos fogászaton voltam

Altatásos-fogászati kezelés

Altatásos-fogászati kezelés

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben az altatás során Ön alszik, és nem tud semmiről. Maga az altatás is kellemes érzés! Minden beteg imádja!!! Egy előzetes vizsgálat során meg tudom állapítani, hogy milyen kezelésre van szükség, ez kb. mennyibe kerül, és mennyi időt vesz igénybe. Ez az előzetes vizsgálat (konzultáció) 6.000 Ft-ba kerül, de ezt az összeget levonom majd a kezelés összegéből. Az altatás díja 1 órára 25.000ft. Az altatásról bővebben olvashat a www.altatasos-fogaszat.hu oldalon a fogas kérdések menü pont alatt.

Altatásos fogászat fájdalommentesen

Altatásos fogászat félősöknek! Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim. Semmit nem éreztem. Abszolút fájdalommentes. 1 óra fogászati altatás ára csak 25.000 Ft! Hívja a +36 20 243 4175-ös telefonszámot és aludja át a fogászati kezelését!

Altatásos-fogászati kezelés

Az ALTATÁSOS fogászati kezelés egy csoda!  😍.Az altatás után nincs hányinger és nem érez a beteg szédülést. Ez a fajta altatás, amelyben a fogorvos a fogászati kezelést végzi, nem terheli meg a páciens szervezetét, nincsenek káros szövődmények. Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt, másnap mehet dolgozni.

Altatásos-fogászati kezelés

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben biztosítjuk a lehetőséget, hogy Ön altatásban is kérheti a fogászati beavatkozásokat. Az altatásos fogászatot elsőként kezdtük Magyarországon! Emiatt nagy rutinnal végezzük az altatásos fogászati kezeléseket.

Az altatás díja 1 órára 25.000ft. Ez alatt az idő alatt nagyon sok fogászati kezelést el tudunk végezni. Így Önnek nem kell minden egyes fognál 1 óra altatás díját kifizetni.

Altatásos-fogászati kezelés

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogorvosának legfőbb célja, hogy minden kezelés fájdalommentes legyen!

Bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban. Várjuk Önt!

Kérheti altatásban a következő fogászati kezeléseket: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, bölcsességfog eltávolítás, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás, híd levétel, fogpótlás elkészítése, fogcsiszolás stb.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75