Szájsebészeti kezelés

Szájsebészeti kezelés

Szájsebészeti kezelés

Dr. Győrfi Adrienne vagyok a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője, fogszakorvosa. Mitől lesz rendelőnkben fájdalommentes egy szájsebészeti beavatkozás?

Alapvetően a szájsebészeti beavatkozásoknak rossz hírük van. A foghúzástól, egy beletört gyökér eltávolításától, vagy egy bölcsességfog vésésétől szinte minden ember fél. Legtöbbször mindenki attól tart, hogy a fog eltávolítása fájdalommal fog járni.

Ugyanakkor, megfelelő odafigyeléssel, szakmai felkészültséggel, és nem utolsó sorban speciális szájsebészeti eszközökkel ezeket a beavatkozásokat teljesen fájdalommentesen is el lehet végezni. Még gyulladt, bedagadt fog esetében is!

Szájsebészeti kezelés

Modern érzéstelenítő anyagok és megfelelő, technikák alkalmazásával Ön a kezelés, a műtét során semmit sem érez. -Még az injekció beadását sem érzi nálunk, hiszen az injekció beadása előtt már elérzéstelenítjük a műtéti területet!

Rendelőnkben olyan speciális szájsebészeti eszközöket használunk, amelyekkel a műtéteket rövid idő alatt, kíméletesen és nagy biztonsággal tudjuk elvégezni. Ezekkel a műszerekkel megóvjuk a fogeltávolítás körüli csontot. Ez nagyon fontos szempont a későbbi fogpótlás miatt.

Ön a fogeltávolítás után sem érez erős fájdalmat, nem dagad be a műtéti terület, ugyanúgy folytathatja a tevékenységeit, mint a beavatkozás előtt.

Szájsebészeti kezelés

– Bármilyen fogászati kezelését nálunk altatatásban is kérheti a páciens. Legyen szó bármilyen fogászati beavatkozásról. Altatásban a páciens nem csak nem érez semmit, de nem is tud semmiről.

Nagyon sok fogorvos kollega is küld hozzánk altatásos fogászati kezelésre olyan pácienseket, akiket az öklendezésük, a hányingerük miatt ők nem tudnak kezelni. Mi ezeket a pácienseket is megfelelően el tudjuk látni altatásban.

Szájsebészeti kezelés

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 30.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Szájsebészeti kezelés

Altatásos fogászat félősöknek!

Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim. Semmit nem éreztem. Abszolút fájdalommentes. Páciens vélemény.1 óra fogászati altatás ára csak 30.000 Ft!

Hívja a +36 20 243 4175-öt!