Altatásos fogászat bárkinek

Altatásos fogászat bárkinek

Altatásos fogászat bárkinek

Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válassza?

Rendelőnkben a fogászati kezelésekhez szükséges, a páciensek számára legoptimálisabb altatásvégezzük. Ennek során a beteg alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire! A nálunk végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra! Plusz az altatásnak nincsen semmiféle kockázata!

Altatásos fogászat bárkinek

Az altatást altató szakorvosunk végzi. Az altatás során intravénásan folyamatosan altató, nyugtató,- és fájdalomcsillapító szereket adagol. A beavatkozás helyén a fogorvos, az altatástól függetlenül helyi érzéstelenítést végez. A fogászati kezelés befejezését követően az altatóorvos gyógyszeresen felfüggeszti az altatószer hatását, aminek következtében a páciens rövid idő múlva magához tér. A kezelés után a páciensek kísérővel távoznak a rendelőből.

Altatásos fogászat bárkinek

A betegek nagy része szorongással, a kezelés iránti komoly félelemmel érkezik, mely sok esetben lehetetlenné teszi a beavatkozások elvégzését. Ugyancsak nehezíti a fogászati kezelések kivitelezését, ha a páciensnek fokozott garat reflexe van, azaz öklendezik, hányingere van, ha a szájába nyúlnak. Rendelőnkben ezért lehetőséget teremtettünk arra, hogy igény szerint, altatásban végezzünk bármely fogászati, illetve szájsebészeti kezelést. Az altatás során több fogászati beavatkozás is elvégezhető. Miután a páciens a beavatkozást követően nem emlékszik semmire, ezért nem marad kellemetlen élménye. Az elaltatott páciens mentesül a beavatkozások ébren történő átélése alól, valamint a fogorvosi fúró hangja sem ébreszt bennük rossz emlékeket. Jó látni és hallani az elégedett és felszabadultan mosolygó pácienseket!

Altatásos fogászat bárkinek

Altatással kapcsolatos fontos tudnivalók

  • Az altatás előtt legalább 4 órával nem szabad enni, két órával előtte nem szabad inni.
  • Tilos az altatás előtt és után dohányozni, szeszes italt fogyasztani!
  • Altatás után a rendelőből való távozáshoz kísérő szükséges, gépjárművet nem lehet vezetni

Altatást kizáró okok

  • Súlyos szív-és érrendszeri betegségek
  • Súlyos enzim betegségek
  • Asthmatikus betegségek

A FehérGyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője és fogszakorvosa: Dr. med. habil. Győrfi Adrienne kandidátus, Ph.D, egyetemi docens 

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75