Ki végzi a fogászati altatást?

Ki végzi a fogászati altatást?

A fogászati altatást mindig aneszteziológus szakorvos (altatóorvos) végzi. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatáshoz, a páciens karján egyetlen kis fájdalmatlan szúrás történik, s ezután már a szükséges anyagok könnyedén jutnak be a véráramba egy vékony kis kanülőn keresztül. Innentől kezdve a páciens egy-két percen belül elalszik, s mikor felébred, semmire sem emlékszik, sőt, ha szerencséje van, még egy szépet is álmodott.

Ki végzi a fogászati altatást?

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra!

Az altatás időpontját a magánrendelőnk vezetője, dr. Győrfi Adrienne előre egyezteti a pácienssel.

A diagnózis alapján felállított kezelési terv és a becsült árajánlat elkészítése 6.000 Ft-ba kerül, de ez az összeg jóváírásra kerül a kezelés összegéből. Ha nem kerül sor fogászati kezelésre, a kezelési tervért és a becsült árajánlat elkészítésért kifizetett összeg nem jár vissza.

A becsült árajánlat elkészítése nem az összes, hanem a mindig soron következő fogászati beavatkozásra vonatkozik. Sok esetben a teljes száj rendbe tételének a pontos összege előre nem kiszámítható, ez különösen vonatkozik az altatásban végzett fogászati kezelések becsült árajánlatára. Altatásos fogászati kezelésre csak abban az esetben írunk be pácienst, ha 25.000 Ft-tal lefoglalja az előre egyeztetett időpontot. Ha bármilyen oknál fogva a páciens, az általa kért időpontban nem jelenik meg, vagy a megbeszélt időpontot előzetesen lemondja (még akkor is, ha sokkal előbb történik a lemondás), úgy a 25.000 Ft nem jár vissza a páciensnek. A megbeszélt időpontot nem tudjuk más alkalomra áttenni, ezért a páciensnek tudomásul kell vennie, hogy, amennyiben bármilyen oknál fogva változtatni akar a lefoglalt altatási időponton, úgy a 25.000 Ft nem jár vissza. Ez akkor is érvényes, ha a páciensnek előre nem látható és nem kiszámítható probléma adódik, mint pl. betegség, baleset stb.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75