Altatásos fogászatra bejelentkezés

Altatásos fogászatra bejelentkezés

Altatásos fogászatra bejelentkezés

Fogászati kezelés altatásban!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben tíz fogászati páciensből, szinte 10 altatásban kéri a fogászati kezelések elvégzését. Mi nem beszélünk le senkit az altatásról, hiszen tudjuk, hogy mennyire imádják a páciensek az altatásban végzett fogászati beavatkozásokat. Aki egyszer részt vett egy altatásos fogászati kezelésen a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, soha nem megy más fogászati rendelőbe. Az altatás egy nagyon kellemes érzés, mindenki dicséri, és utána semmilyen kellemetlen tünet nincsen. Viccesen szokták kérdezni, hogy jöhetnek-e csak altatásra, ha készen vannak a fogaik, mert annyira jó érzés. Nincs hányinger, fejfájás.

Fogászati kezelés altatásban!

A fogászati beavatkozásról nem tudnak altatásban, és az altatás egy percnek tűnik. Nagyon népszerű nálunk az altatásos fogászat. Egymásnak ajánlják a páciensek. Ez, a legjobb ajánlás a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőnek.

Altatásos fogászatra bejelentkezés

Ahhoz, hogy fogorvosunk korrekt véleményt tudjon mondani, fogorvosunknak meg kell néznie a páciens fogait. Az előzetes konzultáció során fogorvosunk meg tudja állapítani, hogy a fogászati beavatkozás kb. mennyibe fog kerülni, és azt is, hogy a szükséges beavatkozások kb. mennyi  időt vesznek igénybe. A kezelési terv és az árajánlat elkészítése 6.000 Ft-ba kerül, de ezt az összeget jóváírjuk a kezelés összegéből.

Altatásos fogászatra bejelentkezés

Az altatásos kezelés azzal jár, hogy a páciens alszik a fogászati kezelések alatt, és semmit nem érez, és semmire nem emlékszik. Emiatt imádják a betegek! Az altatás díja: óránként 30.000 Ft-ba kerül. Az altatás időpontját le kell foglalni 30.000 Ft-tal, ezt az összeget szintén levonjuk az altatásos kezelés összegéből.

Altatásos fogászatra bejelentkezés

Érezze jól magát a fogászati kezelések közben! Bővebben informálódhat a fogászati rendelőnkben végzett altatásos fogászati kezelésekről a https://www.altatasos-fogaszat.hu/fogaszati_kezelesek és a https://www.altatasos-fogaszat.hu/videokoldalakon.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban. Csak kérnie kell!

Várjuk Önt is szeretettel! Hívjon!