Altatás félősöknek

Altatás félősöknek

Altatás félősöknek

Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válasszam?

Rendelőnkben a fogászati kezelésekhez szükséges, a páciensek számára legoptimálisabb altatást végezzük. Ennek során a beteg alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire! A nálunk végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra, és az altatásnak nincsen semmiféle kockázata!

Altatás félősöknek

A FehérGyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője: Dr. med. habil. Győrfi Adrienne kandidátus, Ph.D, egyetemi docens.

Altatás félősöknek

Az altatást altató szakorvosunk végzi. Az altatás során intravénásan folyamatosan altató, nyugtató,- és fájdalomcsillapító szereket adagol. A beavatkozás helyén a fogorvos, az altatástól függetlenül helyi érzéstelenítést végez. A fogászati kezelés befejezését követően az altatóorvos gyógyszeresen felfüggeszti az altatószer hatását, aminek következtében a páciens rövid idő múlva magához tér. A kezelés után a páciensek kísérővel távoznak a rendelőből.

Altatás félősöknek

Fogászati kezelés altatásban           

A betegek nagy része szorongással, a kezelés iránti komoly félelemmel érkezik, mely sok esetben lehetetlenné teszi a beavatkozások elvégzését. Ugyancsak nehezíti a fogászati kezelések kivitelezését, ha a páciensnek fokozott garat reflexe van, azaz öklendezik, hányingere van, ha a szájába nyúlnak. Rendelőnkben ezért lehetőséget teremtettünk arra, hogy igény szerint, altatásban végezzünk bármely fogászati, illetve szájsebészeti kezelést. Az altatás során több fogászati beavatkozás is elvégezhető. Miután a páciens a beavatkozást követően nem emlékszik semmire, ezért nem marad kellemetlen élménye. Az elaltatott páciens mentesül a beavatkozások ébren történő átélése alól, valamint a fogorvosi fúró hangja sem ébreszt bennük rossz emlékeket. Jó látni és hallani az elégedett és felszabadultan mosolygó pácienseket!

Altatással kapcsolatos fontos tudnivalók

  • Az altatás előtt legalább 6 órával nem szabad enni, négy órával előtte nem szabad inni.
  • Tilos az altatás előtt és után dohányozni, szeszes italt fogyasztani!
  • Altatás után a rendelőből való távozáshoz kísérő szükséges, gépjárművet nem lehet vezetni

Az altatás ára óránként: 30.000 Ft

Várjuk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75