Altatásos fogászat bárkinek

Altatásos fogászat Önnek

Altatásos fogászat Önnek

Páciens vélemény

Nagyon elégedett vagyok a rendelőben tapasztaltakkal. A doktornő, az asszisztens hölgy és az altatós doktornő is rendkívül kedvesek és rugalmasak. A beavatkozásból semmit nem éreztem-altatásban történt- még az altatáshoz szükséges vénás szurit sem. Nagyon boldog vagyok, mert alap esetben rettenetesen félek a fogorvostól, de itt ennek a nyoma sem volt. Hála a doktornő magabiztosságának és megnyugtató személyigének. Ezentúl most már csak ide fogok járni! Barócsi Tímea

Altatásos fogászat Önnek

Páciens vélemény

Teljesen megvagyok elégedve,a foghúzásból semmit nem vettem észre úgy aludtam mint a bunda :) Mervó Éva

Altatásos fogászat Önnek

Páciens vélemény

Úgy aludtam, mint a bunda! Csak ide jövök, mert nagyszerű volt altatásban a fogászati kezelésem. Több fogat tömött a Győrfi doktornő, és nem tudok semmiről. Gyönyörűek lettek a töméseim, nem is látszódnak, és egyáltalán nem fájnak. Máshol, mindig fájtak a fogaim, a tömések után. Itt, egyáltalán , semmit sem éreztem utána!!! Plussz, még egy fogamat is kivéste, és arról sem tudok semmit. A varratszedés sem fájt! Csak ide jövök ezentúl!

Páciens vélemény

Csak ide jövök ezentúl. Mert itt nagyon jól éreztem magam, Végre, ember számba vettek, törődtek velem, kedvesek voltak velem. Még, soha nem volt részem ilyenben!

Altatásos fogászat Önnek

1 óra altatás ára: 30.000Ft. Ön átalussza a fogászati kezelést. Próbálja ki Ön is! A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben garantált fájdalommentesség a kezelés során. Van nálunk lézerfogászat.

Fogászat altatásban. Fájdalommentes fogászat.

Fogfehérítés specialistától! Persze, ez nem altatásban történik, hiszen, nálunk a fogfehérítés nem fáj sem a fogfehérítés közben, sem utána! Próbálja ki, biztos, hogy elégedett lesz nálunk!

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 30.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Várjuk Önt!
Telefonszám: 06-20/243-41-75