Fogászati kezelés altatásban

Altatásos fogászat – Bejelentkezés az altatásra

Altatásos fogászat a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben – Bejelentkezés

Hogyan lehet bejelentkezni az altatásos fogászati kezelésre a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben?

Altatásos fogászat – Bejelentkezés az altatásra

Fogászati kezelés altatásban!

Tíz fogászati páciensből, szinte 10 altatásban kéri a fogászati kezelések elvégzését. Mi nem beszélünk le senkit az altatásról, hiszen tudjuk, hogy mennyire imádják a páciensek az altatásban végzett fogászati beavatkozásokat. Aki egyszer részt vett egy altatásos fogászati kezelésen a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, soha nem megy más fogászati rendelőbe.

Ahhoz, hogy fogorvosunk korrekt véleményt tudjon mondani, fogorvosunknak meg kell néznie a páciens fogait. Az előzetes konzultáció során fogorvosunk meg tudja állapítani, hogy a fogászati beavatkozás kb. mennyibe fog kerülni, és azt is, hogy a szükséges beavatkozások kb. mennyi időt vesznek igénybe. A kezelési terv és az árajánlat elkészítése 6.000 Ft-ba kerül, de ezt az összeget jóváírjuk a kezelés összegéből.

Az altatásos kezelés azzal jár, hogy a páciens alszik a fogászati kezelések alatt, és semmit nem érez, és semmire nem emlékszik. Emiatt imádják a betegek! Az altatás díja: óránként 25.000 Ft-ba kerül. Az altatás időpontját le kell foglalni 25.000 Ft-tal, ezt az összeget szintén levonjuk az altatásos kezelés összegéből. 

Érezze jól magát a fogászati kezelések közben! Bővebben informálódhat a fogászati rendelőnkben végzett altatásos fogászati kezelésekről a www.altatasos-fogaszat.hu/fogaszati-kezelesek/ és a www.altatasos-fogaszat.hu/rolunk-mondjak-videon/ oldalakon.

Várjuk Önt is szeretettel!