Altatás fogászatban

Altatásos fogászat félős pácienseknek!

Altatásos fogászat? Van ilyen?

Sokan nem is tudják, hogy létezik az altatásos fogászat.

Több páciensünk elmondta, hogy csak úgy találomra írta be a Google keresőbe azt, hogy altatásos fogászat.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő elsőként kezdte meg az altatásos fogászati kezelést, ezért azt nagy rutinnal végezzük, hiszen nagyon régóta kezeljük a fogászati pácienseket altatásban. Számos páciens videón beszélnek a betegeink arról, hogy mennyire jól érezték magukat, miközben aludtak, és nem tudtak semmiről! Akár több fog szájsebészeti eltávolításáról sem!

Az altatásos fogászat egy külön szakterülete a fogászatnak, amit mi magas szinten végzünk, ezért Ön biztonságban érezheti magát nálunk.

Altatásos fogászat

Sokkal több fogászati páciens kéri a fogászati kezelését altatásban, mint azt gondolnánk. Ennek az oka, hogy nagyon sok embernek, nagyon rossz tapasztalatai vannak a fogászati kezelésekkel kapcsolatban, akár már gyermekkorban. Durva, rossz bánásmódban részesültek, szenvedtek a fogászati kezelés során. Egy életre elvették a kedvüket, hogy fogorvoshoz menjenek.

Mi ezen segítünk, az empátiás hozzáállásunkkal, a beteg szemléletű gyógyítással. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő szemlélete, hogy nem csak a rossz fogakat kezeljük, hanem az embert, a pácienst, aki megkeresett bennünket, mert fogászati problémái vannak.

Az altatásos fogászat nem csak azoknak jó, akik félnek, mert rossz tapasztalatuk volt a fogorvosokkal, hanem azoknak is ajánljuk az altatásos fogászatot, akik pl. hányingeresek vagy öklendezősek. Nekik komoly gondot jelent, hogy elviseljék a fogászati kezelést. Hiába próbálnak meg uralkodni magukon, nem megy, nem tudnak. Ilyenkor a fogorvos türelmetlenné válik, és a páciens nem érzi jól magát a fogászati kezelés során. Mi ezen segítünk!

Az altatásos fogászati kezelés erre is megoldás!

Altatásos fogászati kezelés, ne tudjak semmiről!

Az altatásos fogászati kezelés azoknak is megoldást nyújt, akik nem akarnak tudni a fogászati kezelésekről vagy csak egész egyszerűen nem szeretik, ha a szájukba turkál a fogorvos.

Várjuk Önt a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben egy kellemes alvásra! Ön átalussza a fogászati kezeléseket.