fogfehérítés

Fogfehérítés altatásban

Fogfehérítés a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben

A fogfehérítés egy kozmetológiai fogászati kezelés. A fogfehérítést a  Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben hazai specialistánk, Dr. Győrfi Adrienne végzi.

Fogfehérítés altatásban nem történhet. A fogfehérítés során a páciensnek ébren kell lennie, és együtt kell működnie a fogorvossal! Nem mindegy, hogy mekkorára nyitja a száját, valamint, hogy milyen messze van egymástól az alsó és felső fogsor. A fogfehérítés során használt megvilágító eszköznek mind a két fogsor fogait be kell világítania. Emiatt lényeges, hogy a fogfehérítés során a páciens milyen módon csukja össze a fogsorát.

A fogorvos által, a fogászati rendelőben végzett professzionális fogfehérítéshez a páciensnek nincs szüksége altatásra ugyanis nálunk semmit sem érez. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben alkalmazott fogfehérítés sem a fogfehérítés közben, sem a fogfehérítés után nem okoz sem fájdalmat, sem érzékenységet. Nem csak nem kellemetlen ez a fajta fogfehérítési módszer, de nem is unatkozik a páciens az alatt az 1 óra alatt, amíg a fogfehérítés történik, mert egy videó szemüvegen keresztül videó filmeket nézhet. Miközben a páciens egy moziban érzi magát, gyönyörűen megfehérednek a fogai.

Érezze jól magát a fogfehérítés közben! Bővebben olvashat a fogászati rendelőnkben fogorvos által végzett professzionális fogfehérítésről a www.fehergyongy.hu/fajdalommentes_fogfeherites és a www.fajdalommentes-fogfeherites.hu oldalakon.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: 06-20/243-41-75