Tudta, hogy van altatásos fogászat?

Tudta, hogy van altatásos fogászat?

Tudta, hogy van altatásos fogászat?

FÁJDALOMMENTES szájsebészeti beavatkozás! Megfelelő odafigyeléssel, szakmai felkészültséggel, és nem utolsó sorban speciális szájsebészeti eszközökkel a szájsebészeti beavatkozásokat teljesen fájdalommentesen el tudjuk végezni. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, még gyulladt, bedagadt fog esetében is!

Rendelőnkben olyan speciális szájsebészeti eszközöket használunk, amelyekkel a műtéteket rövid idő alatt, kíméletesen és nagy biztonsággal tudjuk elvégezni.

Ezekkel a műszerekkel megóvjuk a fogeltávolítás körüli csontot. Ez nagyon fontos szempont a későbbi fogpótlás miatt. www.fajdalommentes-fogaszati-erzestelenites.hu

Tudta, hogy van altatásos fogászat?

Már nem kell félnie, rettegnie a fogászati kezelésektől! Altatásban is kérheti azok ellátását. Így nem érez semmit!

Modern érzéstelenítő anyagok és megfelelő, technikák alkalmazásával Ön a kezelés, a szájsebészeti műtét során semmit sem érez. Még az injekció beadását sem érzi nálunk, hiszen az injekció beadása előtt már elérzéstelenítjük a műtéti területet!

Tudta, hogy van altatásos fogászat?

Aludja át Ön is a fogászati kezelését! Várjuk Önt is! Bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban. Fogkő eltávolítást, fogfúrást, fogtömést, fogpótlást, fogcsiszolást. Szájsebészeti műtétet, vésést, foghúzást, rezekciót.

ALTATÁSOS fogászati kezelések a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! Egy óra fogászati altatás ára mindössze 30.000 Ft! +36-20/243-4175

www.altatasos-fogaszat.hu

Tudta, hogy van altatásos fogászat?

Egy előzetes vizsgálat során meg tudom állapítani, hogy milyen kezelésre van szükség, ez kb. mennyibe kerül, és mennyi időt vesz igénybe. Ez az előzetes vizsgálat (konzultáció) 8.000 Ft-ba kerül, de ezt az összeget levonom majd a kezelés összegéből. Az altatás díja 1 órára 30.000ft.

Az éberszedáció időpontját 30.000Ft-tal tudja lefoglalni, csak készpénzzel tud fizetni a rendelőben.

Az altatás díja a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nagyon kedvező. Nézzen körül, ilyet nem fog találni más fogászaton.

Az éberszedációt mindenki imádja, ez egy csoda! Az altatásról bővebben olvashat a www.altatasos-fogaszat.hu oldalon a fogas kérdések menü pont alatt.

Bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban, éber szedációban is!

FÁJDALOMMENTES, ALTATÁSOS fogászati kezelések a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! Egy óra fogászati altatás ára mindössze 30.000 Ft! +36-20/243-4175