Altatásos fogászatról vélemények

Altatásos fogászatról vélemények

Altatásos fogászatról vélemények

Ma altatás nélküli kezelésen voltam a Doktornőnél. 2 fogamat vésett, húzott ki érzéstelenítéssel, ami kb 15 perc volt, és teljesen fájdalom mentes, semmilyen fájdalmat nem éreztem .A Doktornő a legkedvesebb, legtürelmesebb ember akivel valaha találkoztam.. Nagyon várom a következő kezelést. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a Doktornőnek, az asszisztensének!  Szakács Glória

Altatásos fogászatról vélemények

Kedves félős, rettegős, öklendezős sorstársaim. A Fehérgyöngy fogászatot mindenkinek csak ajánlani tudom, barátságos környezet, tündéri, empatikus dolgozók, teljes fájdalommentesség. Ha fogászatra kell mennem csak ide fogok járni amíg csak élek. Tudom első ránézésre mindenki megbotránkozik az árakon, de higyjék el, a minőséget meg kell fizetni. Nem árulnak zsákbamacskát, minden igaz ami a hirdetésben szerepel. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Még messze vagyok a végétől, de az eddig elvégzett beavatkozások eredményével nagyon elégedett vagyok. Én az altatásos verziót választottam, egy szemhunyásnak tűnik és már kész is vagyok, és semmit nem érzek és utána sincs fájdalom. Köszönöm, további sok sikert jó egészséget kívánok, hogy nagyon sok emberen tudjanak még segíteni. D. Éva

Altatásos fogászatról vélemények

A félelem, a szorongás valóban megnehezíti a fogorvos dolgát, és a fogászati páciens számára is rossz tapasztalatként maradhat meg a kezelés. Nemcsak a félősebb betegek számára jelenthet igazi megnyugvást, megoldást az altatásos fogászat, hanem például azok számára is, akiknél egyszerre több beavatkozást kell elvégezni.

Az altatásos fogászat a páciens számára fájdalmaktól és kellemetlen élményektől mentes, biztonságos beavatkozást, a fogorvos számára pedig precíz, gyors és kényelmes munkavégzést jelent.

Altatásos fogászatról vélemények

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!

Egyszerre több fogat is kezelünk. Egy óra altatás díja 30 ezer Ft. Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban, fog tömését, fog vésését, fog húzását, gyökérkezelést, fogkő eltávolítást is.

Altatásos fogászat fórum

Telefonszám: 06-20/243-41-75. Várjuk Önt! Hívjon minket!