Altatásos fogászat létezik

Altatásos fogászat létezik

Altatásos fogászat létezik

Nagyon sokan félnek a fogászati kezeléstől. Legtöbbször rossz emlékek, rossz élmények miatt félnek az emberek. Ezért kezdtük el 16 évvel ezelőtt az altatásos fogászatot, hogy segítsünk ezeknek az embereknek!

Az altatásos fogászat előnyei

Az altatásban elvégzett fogászati kezeléseknél a legfontosabb előny a gyorsaság, a fájdalom és a félelem teljes kizárása. Ha Ön hányingeres, akkor itt a helye nálunk!

Orvos-szakmai szempontból indokolt

Komplex fogászati beavatkozásoknál, amelyeket nem lehetne egy alkalommal elvégezni, például egyszerre több fog fúrása, csiszolása, vagy bölcsességfogak eltávolítás, valamint azoknál a pácienseknél, akik allergiásak a helyi érzéstelenítőszerekre, vagy akiknél erős hányinger lép fel a fogászati kezelések közben. Kényelem és megoldás Önnek!

Altatásos fogászat létezik

Jó altatásos fogászatot keresek!!

Az altatásban végzett fogászati kezelés azoknak is megoldást jelent, akik legyőzhetetlen félelmet éreznek a fogászati kezelésektől, de azoknak is akik csupán szeretnék elkerülni a kezelés során fellépő esetleges kellemetlenségeket.

Altatásos fogászat létezik

Jó altatásos fogászatot keresek!!

Az altatásban végzett fogászati beavatkozások során a műtétet altatóorvos felügyeli. A páciens a kezelés során végig a fogászati székben ül.

Bármilyen fogászati kezelést (fogkő eltávolítás, fogfúrás, fogtömés, szájsebészeti beavatkozás, fogpótlás, gyökérkezelés)kérhet altatásban! Ez csak Önön múlik, hogy szeretné-e átaludni a fogászati kezelését.

Nálunk átalussza a fogászati kezelést! Nem csak nem érez semmit a fogászati kezelésből, de észre sem veszi, hogy elaludt, és remekül érzi magát az altatás közben, és az altatás után is.

A  Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, Budapesten Önnek lehetősége nyílik arra, hogy altatásban végeztesse el a fogászati kezeléseit:

  • Foghúzás
  • Bölcsesség fog eltávolítása
  • Implantáció
  • Csontpótlás
  • Fogcsiszolás
  • Fogpótlások készítése
  • Tömés

Altatásos fogászat létezik

A kezelés végeztével Ön elhagyhatja rendelőnket.

Az altatás díja egy- órás fogászati beavatkozásra: 30.000 Ft

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75