Kinek jó az altatásos fogászati kezelés

Altatásos fogászat – Kezelés után haza lehet menni?

Az altatásos fogászat mindenki számára elérhető!

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás. Ez számottevően nem emeli a fogászati kezelések árát. Nagyon sokan veszik igénybe az altatásos fogászatot.

Számos kérdés merül fel az altatásos fogászattal kapcsolatban. Pl. hogy az altatásos fogászati kezelés után rögtön haza lehet-e menni?

Az altatásos fogászat azt jelenti, hogy a fogászati pácienst altatásban kezeljük a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. A fogászati kezelés végeztével az altatóorvos egy speciális anyag beadásával 1-2 perc alatt felébreszti a beteget. Pár perc elteltével a beteg a saját lábán hagyja el a rendelőt. A váróban 15-20 percet pihen, majd kísérőjével haza távozik.

Nincs szédülés, nincs fejfájás, csak egy nagy megkönnyebbülés, hogy tényleg nem érzett semmit a fogászati beavatkozásból.

Az altatásos fogászat bárkinek jó, aki fél a fogorvostól vagy öklendezik, ha a szájában “turkál” a fogorvos.

Sokan nem tudnak az altatásos fogászati kezelésről, meglepődve hallják, hogy ilyen fogászati kezelés is létezik. Az a páciens, aki volt már altatásban kezelve, csodálatos élményekről számol be.

Nem emlékszik semmire, és nagyon kellemesen érzi magát. Az altatás után nincs hányinger, nem érez a beteg szédülést. Ez a fajta altatás, amelyben a fogorvos a fogászati kezelést végzi, nem terheli meg a páciens szervezetét, nincsenek káros szövődmények.

A fogászati kezelés befejezésekor az altatóorvos felfüggeszti az altatószerek hatását, így a páciens 2-3 perc múlva felébred. Ezt követően a páciens kiül a váróba, ahol 15-20 percet pihen még.

Az altatóorvos eközben ellenőrzi az altatás utáni állapotát a betegnek. A fogászati kezelés után kb. 30 perccel a páciens kísérővel elhagyhatja a fogászati rendelőt, személygépkocsit nem vezethet.

Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Várjuk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben!

Itt kipihenheti magát, miközben elvégezzük fogászati kezeléseit!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75