Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válassza?

Azért, mert az altatásos fogászat lehetővé teszi, hogy Ön átaludja a fogászati kezelést, és azért is, mert nálunk csak 30.000,- Ft egy óra altatás díja! Fogászati problémáit akár 1 alkalommal altatásban megoldjuk! Megszűnik a félelemérzet és fájdalommentessé válik a beavatkozás.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a fogászati kezelésekhez szükséges legoptimálisabb altatást végezzük. Ennek során a páciens alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire! A nálunk végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra, és az altatásnak nincsen semmiféle kockázata! Dr. Győrfi Adrienne a magánrendelő vezetője, a “Professzionális fogfehérítés” című könyv szerzője olyan nemzetközi színvonalú magánrendelőt hozott létre, ahol a legmodernebb eljárásokat és módszereket alkalmazzák.

A  fogászati kezelés magas színvonalának megtartását folyamatos továbbképzésekkel érjük el.

A magánrendelő célja, hogy a legmagasabb színvonalat a lehető legelérhetőbb áron biztosítsa, illetve maximálisan támogassuk és kielégítsük a páciensek igényeit. Ennek érdekében a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő kapcsolatban áll a MediCredit fogászati hitel szolgáltatóval és számos Egészségpénztárral is. Dr. Győrfi Adrienne heti szinten frissülő aktuális témájú cikkekkel és fogászati értelmező szótárral segíti leendő és meglévő pácienseit!

Fogászati kezelés altatásban

Kezelés altatásban – Nálunk átalussza a fogászati kezelést!

Jó látni az elégedetten és felszabadultan mosolygó pácienseket!

Rendelőnkben a fogászati kezelésekhez szükséges legoptimálisabb altatást végezzük. Ennek során a páciens alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire, ezért nem marad kellemetlen élménye a beavatkozás után! Az elaltatott páciens mentesül a fogászati kezelések ébren történõ átélése alól, valamint a fogorvosi fúró hangja sem ébreszt benne rossz emlékeket. A nálunk végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra, és az altatásnak nincsen semmiféle kockázata! Az altatás során több fogászati beavatkozás is elvégezhető!

Fogászati kezelés altatásban

A betegek nagy része szorongással, a kezelés iránti komoly félelemmel érkezik, mely sok esetben lehetetlenné teszi a beavatkozások elvégzését. Rendelőnkben ezért lehetőséget teremtettünk arra, hogy igény szerint, altatásban végezzünk bármely fogászati, illetve szájsebészeti kezelést.

Az altatást altató szakorvosunk végzi. Az altatás során intravénásan folyamatosan altató, nyugtató,- és fájdalomcsillapító szereket adagol. A beavatkozás helyén a fogorvos, az altatástól függetlenül helyi érzéstelenítést végez. A fogászati kezelés befejezését követően az altatóorvos gyógyszeresen felfüggeszti az altatószer hatását.

Altatással kapcsolatos fontos tudnivalók

  • Az altatás előtt legalább 6 órával nem szabad enni, három órával előtte nem szabad inni.
  • Tilos az altatás előtt és után dohányozni, szeszes italt fogyasztani!
  • Altatás után a rendelőből való távozáshoz kísérő szükséges, gépjárművet nem lehet vezetni.

Altatást kizáró okok

  • Súlyos szív- és érrendszeri betegségek
  • Enzim betegségek
  • Asthmatikus betegségek