Altatásos fogászat ajánlat

Altatásos fogászat professzionálisan

Altatásos fogászat professzionálisan

Altatásos fogászat – Az altatás fogászati kezelés után rögtön haza lehet menni!

Sokan nem tudják, hogy létezik altatásos fogászati kezelés. Meglepődve hallják, hogy aludhatnak, miközben a fogorvos végzi a munkáját. Az a páciens, aki volt már nálunk altatásban kezelve, csodálatos élményekről számol be. Nem emlékszik semmire, és nagyon kellemesen érzi magát. Azt sem veszi észre, hogy elaludt, és amikor felébreszti az altatóorvos, arról számol be a páciens, hogy úgy érzi, mintha csak 1-2 percet aludt volna.

Altatásos fogászat professzionálisan

A beteg az ébredés után megkérdezi fogorvosunktól, hogy egyébként történt-e valami, elvégezte-e a fogorvos a fogászati beavatkozást, mert ő semmire sem emlékszik. Az altatás után nincs hányinger, nem érez a beteg szédülést. Ez a fajta altatás, amelyben a fogorvos a fogászati kezelést végzi, nem terheli meg a páciens szervezetét, nincsenek káros szövődmények. A fogászati kezelés befejezésekor az altatóorvos felfüggeszti az altatószerek hatását, így a páciens 2-3 perc múlva felébred. Ezt követően a páciens kiül a váróba, ahol 15-20 percet pihen még. A fogászati kezelés után kb. 30 perccel a páciens kísérővel elhagyhatja a fogászati rendelőt.

Altatásos fogászat professzionálisan

Altatásban bármilyen fogászati beavatkozás igénybe vehető, csak Önön múlik, hogy mit szeretne. Egyszerre több fogászati kezelés is elvégezhető! Ha Ön nem akar tudni a fogászati kezelésről, nem akarja hallani a fogászati készülékek hangját, és ki akarja pihenni magát, akkor nálunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben átaludhatja a fogászati beavatkozásokat.

Altatásos fogászat professzionálisan

Próbálja ki Ön is az altatásos fogászati kezelést, nem fog csalódni! Várjuk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! Itt kipihenheti magát, miközben elvégezzük fogászati kezeléseit!

Altatásos fogászat professzionálisan

Ha többet szeretne tudni az altatásos fogászatunkról, akkor kérjük, hogy nézze meg a https://www.altatasos-fogaszat.hu és a http://fehergyongy.hu/videok oldalakat. Ott a már a  rendelőnkben altatott páciensek mondják el pozitív élményeiket rólunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről.

1 óra altatás ára: 30.000Ft.  Várjuk Önt szeretettel, odafigyeléssel!