Altatásos fogászaton voltam

Altatásos fogászaton voltam

Altatásos fogászaton voltam

Páciens vélemény

Semmiről sem tudok, és nagyon elégedett vagyok! Jakab György

Altatásos fogászaton voltam

Páciens vélemény

Hozzájuk járok már egy ideje, ha problémám adódik. Mindig alaposak, profi munkát végeznek és az asszisztens nő rendkívül csinos! Csak ajánlani tudom Őket! Balogh Róbert

Altatásos fogászaton voltam

Páciens vélemény

Már egy ideje hozzájuk járok általános ellenőrzésre. Az eddig felmerült problémáimat tökéletesen oldották meg, ezért ragaszkodom hozzájuk. Emellett kedvesek és gyorsak, és nem kell heteket várni időpontra és színvonalas kiszolgálást kaptam. Köszönöm az eddigi munkájukat és ajánlani fogom a barátaimnak is.

Altatásos fogászaton voltam

Páciens vélemény

Soha nem hittem volna, hogy van ilyen fogászati rendelő, és egy ilyen profi csapat. Kivésték úgy a bölcsességfogam, hogy nem tudok semmiről. A varratszedésnél sem éreztem semmit, pedig az nem altatásban volt. Ha tudtam volna előbb, hogy van ilyen, már rég ide jöttem volna!

Altatásos fogászaton voltam

Páciens vélemény rólunk

Végre találtam egy olyan fogorvost, aki figyel rám, és teljesen fájdalommentesen kezel. Hihetetlen a doktornő keze. És még kedves is!! Minden nagyon szép lett, amit csinált a számban!

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 30.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Altatásos fogászat félősöknek! Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim. Semmit nem éreztem. Abszolút fájdalommentes. 1 óra fogászati altatás ára csak 30.000 Ft!

Az ALTATÁSOS fogászati kezelés egy csoda!  😍.Az altatás után nincs hányinger és nem érez a beteg szédülést. Ez a fajta altatás, amelyben a fogorvos a fogászati kezelést végzi, nem terheli meg a páciens szervezetét, nincsenek káros szövődmények.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Várjuk Önt szeretettel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben!

Hívjon minket most!
Telefonszám: 06-20/243-41-75