Altatásos fogászat lehetséges

Altatásos fogászat lehetséges

Altatásos fogászat lehetséges

Sokan félnek a fogászati kezeléstől! Mindenkinek van egy régi rossz emléke, ezért nem megy el fogorvoshoz. Sajnos a problémák egyre nagyobbak lesznek. Javulni nem fog, csak rosszabb lesz minden. Azokon a fogakon, amiken tudna segíteni a fogorvos, már egy idő után nem lehet.

Altatásos fogászat lehetséges

ALTATÁSOS FOGÁSZAT FÉLŐSÖKNEK! És BÁRKINEK, aki nem akar tudni semmit sem a fogászati kezeléséről!
„Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim!” Páciens vélemény
Altatás közben Ön nem érez semmit, és a kezelés után nem emlékszik semmire sem :) Nálunk átalussza a fogászati kezelést!

Altatásos fogászat lehetséges

Tudnivalók

1 óra fogászati altatás ára csak 30.000 Ft! Hívja a +36 20 243 4175-ös telefonszámot és aludja át a fogászati kezelését!

Az ALTATÁSOS fogászati kezelés egy csoda!  ?.Az altatás után nincs hányinger és nem érez a beteg szédülést. Ez a fajta altatás nem terheli meg a páciens szervezetét, nincsenek káros szövődmények. Ha körbe néznek a neten, láthatják, hogy nagyon kevés helyen van altatásos fogászat.

Altatásos fogászat ára!

Az altatás előtti konzultáció során egyeztetjük a pácienssel a pontos fogászati kezelési tervet. Az altatás várható időtartamát, valamint az altatás-, és a fogászati beavatkozás várható költségét. A páciens által kért altatásos fogászati időpontot mindig előre le kell foglalni 30.000 Ft-tal.

Természetesen ezt az összeget levonjuk az altatásos fogászati kezelés árából.

Tudnivalók

Ha bárki bármilyen oknál fogva nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, az altatóorvos időpontjának  foglalására-, a rendelőnkben itt hagyott pénz elvész.

Ez akkor is igaz, ha a páciens pl. betegség miatt nem tud megjelenni az altatáson. Vagy, ha jóval előre mondja le a lefoglalt időpontot, valamint, ha fájdalom miatt nem tudja kivárni az előre egyeztetett időpontot. Egy újabb, másik altatásos időpont foglalásához újabb 30.000Ft szükséges.

Altatásos fogászat lehetséges

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt! Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75