Altatásos fogászat kíméletesen

Altatásos fogászat kíméletesen

Altatásos fogászat kíméletesen

Ki ne szeretné, hogy ne érezzen semmit egy fogászati kezelés során! Sőt, ne is tudjon semmit arról, hogy egyáltalán történt fogászati kezelés. Ha Ön is ezt szeretné, akkor jöjjön a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe!

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 30.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás. Egyszerre több fogászati kezelést is elvégzünk. Egyszerre több fogat is kezelünk altatásban.

Altatásos fogászat kíméletesen

A konzultáció során átbeszéljük a kezeléseket. Ön előre tud mindent, hogy mit fogunk csinálni, és annak mennyi az ára.

Altatásos fogászat kíméletesen

Sajnos nagyon sokan rettegnek a fogászati kezeléstől, aminek általában egy korábbi, fájdalmas fogászati kezelés az oka. A félelem miatt pedig sokszor még akkor sem mennek el a fogorvoshoz, ha már elviselhetetlen fájdalmaik vannak. Sokan azt is szégyellik, hogy már igen elhanyagolt, rossz állapotban van a szájuk és ezért ódzkodnak fogorvoshoz fordulni. Én ezeket a betegeket bátorítom az altatásos kezelésre, hogy még csak ne is emlékezzenek a beavatkozásra, ezáltal megkímélve őket a fogászatok rossz emlékeitől. Az altatásos kezelések eredményességét igazolja, hogy az ébredező páciensek, rendszeresen megkérdezik, hogy egyáltalán történt-e valamilyen fogászati beavatkozás, mert ők nem emlékeznek semmire, és olyan, mintha csak 1-2 percet aludtak volna. A beteg- fogorvos bizalom kialakítása mellett az is az eljárás mellett szól, hogy egy altatásban akár az összes rossz fogat kezeljük, így nem szükséges többszöri kezelés, tűszúrás, fájdalomérzet, negatív élmények.

Az eddig felsorolt kezelések mellett kiemelném még a fogfehérítést, a csiszolás nélküli fogpótlást és a fogfelépítést. A fogfehérítésről tévhitek keringenek, melyek teljesen alaptalanok. Sokszor olvasni arról, hogy a fogfehérítés ártalmas lehet, hogy károsítja a fogakat, ezek azonban téves állítások.

Altatásos fogászat kíméletesen

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75