Altatásos fogászat kedvező áron

Altatásos fogászat kedvező áron

Altatásos fogászat kedvező áron

Altatásban egyszerre több fogat is tudunk kezelni, és nálunk csak 30 ezer Ft-ba kerül  1 óra altatás.

Ön átalussza nálunk a fogászati kezelést, és semmiről sem tud, semmire sem emlékszik.

Altatásos fogászat kedvező áron

Altatásos fogorvoslás, avagy a professzionalizmus fogászati csúcsa.

Mindazon páciensnek ajánljuk, aki nem akar semmit sem érezni és tudni a fogásza kezelésről, aki annak az emlékét sem szeretné hazavinni magával, hogy egyáltalán fogorvosnál járt. Ajánlom mindazoknak is, akik rettegnek a fogorvostól, a kezeléstől vagy szégyellik fogaik jelenlegi állapotát, esetleg öklendezéssel, hányingerrel küszködnek, avagy nem tudják kitátani a szájukat.

Altatásos fogászat kedvező áron

Miben különbözik a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatásos eljárás más fogászatokétól? • Míg más rendelőkben olyan eljárást szoktak alkalmazni – pl. orrszonda használata –, mely, sajnos valamilyen kellemetlenséggel jár, addig nálunk az altatóorvos az altatóanyagokat intravénásan juttatja a szervezetbe. Ez érzésre egy egyszerű vérvételhez hasonlít. Illetve az érzéstelenítő injekciót is altatásban adjuk be a beteg szájába, így nem jut el a fájdalominger az agyba, ami egy fogorvosi kezelésnél rendkívül fontos szempont.

Mi az előnye az altatásos kezelésnek? • A Fehérgyöngy Magánrendelő altatásos eljárása során, egy kezelés alkalmával, egyszerre több beavatkozás is elvégezhető. Legyen szó vésésről, tömésről, gyökérkezelésről stb., akár több fog esetében is. És hogy a beavatkozás során, egyetlen perc se vesszen kárba, amíg arra várok, hogy az altatott  páciens elzsibbadjon, le tudom szedni a fogkövét is.

Ha szakmai szempontból indokolt, akkor akár egy hét után is újból ismételhető a kezelés altatásban.

Mennyire biztonságos? • Az altatás során, altatóorvosunk végig figyelemmel kíséri a páciens élefunkcióit, továbbá semmilyen, a szervezetet károsító gyógyszert nem juttatunk be a szervezetbe. Mindemellett , ez a fajta altatás bármikor felfüggeszthető.

A Fehérgyöngy Magánrendelőnek nem csak a szakmai múltja, de nagyfokú, orvosi körültekintése, és páciensorientált szemlélete is garancia az eljárás sikerére.

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot! Várjuk!