Altatásos fogászati kezelés

15 éve végzünk altatásos fogászati kezelést

Altatásos fogászati kezelés

Több, mint 15 éve végzünk altatásos fogászati kezelést a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Magyarországon elsők között kezdtük el az altatásos fogászatot. Azóta is nagy rutinnal végezzük.

Nagyon sok páciens boldog, hogy altatásban végezzük el a szájában a fogászati kezeléseket.

Az altatás a rendelőben a fogorvosi székben történik. Az altatóorvos altató szereket adagol, amitől a beteg pár perc alatt elalszik. A beteg száját különböző eszközökkel tartjuk nyitva. Ezeket csak akkor helyezzük be, amikor a páciens már alszik.

Először el kell jönni egy konzultációra. A konzultáció során Ön le tudja foglalni az altatás időpontját. A konzultáción mindent előre megbeszélünk. Ön kérdéseket tehet fel, amire mi készséggel válaszolunk.

Altatásos fogászati kezelés

Páciens vélemény: Barátságos és profi Doktornő, nyugodt környezet. Színvonalas volt az ellátás is, egyáltalán nem éreztem fájdalmat.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!  Steiner Vivien

Nagyon nehezen bírom, ha a számban “turkálnak”, de szerencsére itt az altatásban semmi gondom nem volt. Bár előre megbeszéltük:) nem tudom, hogy mi történt, mert nagyon jót aludtam, és a kezelés után se volt fájdalmam.
Ajánlom mindenkinek! Krizsák László

Mindenkinek bizalommal ajánlom a klinikát!!!! Semmire nem emlékszem,illetve csak a jóra!!! Nem dagadt be az arcom sem és nincsenek fájdalmaim. Tiszta szívből köszönöm Doktornőnek, az asszisztensnek és az altatóorvosnak a kitűnő munkát és a szeretetteljes hozzáállásukat!!! 🙏❤❤❤❤ Kiss Orsi

Altatásos fogászati kezelés

Altatásban egyszerre több fogat is tudunk kezelni, és nálunk csak 30 ezer Ft-ba kerül  1 óra altatás.

-Ön átalussza nálunk a fogászati kezelést, és semmiről sem tud, semmire sem emlékszik.

Az altatást mindenki imádja!

Az altatás előtt legalább hat órával már nem szabad enni és inni. Ez megakadályozhatja az esetleges félrenyeléseket és aspirációt.

A beavatkozásra csak egészségesen kerülhet sor. Bármilyen komolyabb betegség, láz az altatás elhalasztását indokolja.

Altatásos fogászati kezelés

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot! Szeretettel várjuk Önt is fogászati rendelőnkben.