Altatásos fogászaton voltam
,

Altatás-fogászat

Altatás-fogászat

Az altatásos fogászat ára: 1 óra fogászati altatás nálunk csak 25.000 Ft. Ezért az összegért cserébe a páciens átalussza a fogászati kezelését, nem emlékszik semmire, nem tud semmiről. Nem hallja a fogászati fúró hangját vagy egyéb fogászati kezelést kísérő zajokat.

Sokan félnek a fogorvostól, de nem is tudják, hogy altatásban is kérhetik a fogászati kezelésüket. Nálunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben bármilyen fogászati kezeléshez elaltatja altatóorvosunk a pácienst. Ez csak a páciens igényén múlik. A páciensnek nem is kell megindokolnia, hogy miért altatásban kéri a fogászati kezelését.

Altatás-fogászat

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra. A konzultáció során a fogászati rendelőnk vezető főorvosa felméri a fogászati páciens egészségi állapotát. Az altatás előtt altatóorvosunk kikérdezi a pácienst. Az altatás alatt egy monitor segítségével figyeli és rögzíti a páciens egészségügyi adatait.

Altatás-fogászat

Kezeléseink köre a fogkőeltávolítástól kezdve, az esztétikai kezeléseken, és az implantátum beültetésen át egészen a nagy szájsebészeti műtétekig, minden területre kiterjed.

Kiemelt figyelmet fordítunk a fájdalommentességre! A beavatkozásokat igény esetén fájdalommentes érzéstelenítő alkalmazásával, vagy akár altatásban is elvégezzük.

Ma már nálunk sem elérhetetlen a sztárok álommosolya! Mi mindezt meg tudjuk Önnek valósítani, exkluzív környezetben és kedvező áron, Zuglóban a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! Napjainkban egyre többen ismerik fel, hogy a szép fog fontos része a megjelenésnek. Célunk, hogy fájdalommentes eljárások által, tegyük vonzóvá a mosolyt. Klinikánkon teljes körű fogászati ellátásban részesülhet minden páciens.

Altatás-fogászat

Kiemelkedő szakterületeink a szájsebészet- implantológia, esztétikai fogászat (cirkónium- és fémkerámia korona, kerámiahéj, inlay), gyökérkezelés.

Igény esetén altatásban végzett beavatkozással tesszük teljes körűvé a szolgáltatásainkat. Az Ön részére egy teljes körű állapotfelmérés után, a következő kezelésekre személyre szabott kezelési tervet és részletes árajánlatot adunk.

Altatás-fogászat 

Az altatásos fogászat ára a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nagyon kedvező, ezért nagyon sokan kérik altatásban a fogászati kezeléseket.

Várjuk Önt is a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! Mi vigyázunk Önre!

Telefonszám: 06/20-243-4175