Fogászati altatás akció

Fogászati altatás akció

Fogászati altatás akció

Dr. Győrfi Adrienne vagyok a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője, fogorvosa. Több, mint 15 éve végzünk altatásos fogászati kezelést a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Magyarországon elsők között kezdtük el az altatásos fogászatot. Így, biztos, hogy jó kezekben van!

Fogászati altatás akció

Kinek ajánljuk az altatásban történő fogászati kezelést. Tulajdonképpen, bárkinek! Bárkinek, aki FÉL a fogorvostól, valamint a fogászati kezeléstől. Aki egész egyszerűen nem akar tudni semmit a fogászati kezelésről, aki nem akarja hallani a fúró hangját, vagy egyáltalán semmiről sem akar tudni!

Fogászati altatás akció

Aki hányingeres, és öklendezik, ha a szájába nyúlnak. Ezeket a pácienseket, altatás nélkül nem is igen lehet kezelni. Nagyon sok fogorvos kolléga küldi rendelőnkbe azokat a fogászati pácienseket, akiket éberen nem tudnak kezelni. Vagy, aki nem tudja kinyitni nagyra a száját, és így a fogorvos nem igazán tud dolgozni.

Altatásban egyszerre több fogat is tudunk kezelni, és nálunk csak 30 ezer Ft-ba kerül  1 óra altatás.

Fogászati altatás akció

Altatásos fogászat félősöknek! Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim. Semmit nem éreztem. Abszolút fájdalommentes. 1 óra fogászati altatás ára csak 30.000 Ft! Hívja a +36 20 243 4175-ös telefonszámot és aludja át a fogászati kezelését!

Az ALTATÁSOS fogászati kezelés egy csoda!  ?.Az altatás után nincs hányinger és nem érez a beteg szédülést. Ez a fajta altatás, amelyben a fogorvos a fogászati kezelést végzi, nem terheli meg a páciens szervezetét, nincsenek káros szövődmények.

Fogászati altatás akció

Az altatás, illetve a fogászati beavatkozás után a páciens a saját lábán hagyja el a rendelőt.

Nincs hányinger és nincs fejfájás. A fogászati beavatkozás alatt a beteg végig alszik és nem tud semmiről! Maga az altatás is egy kellemes érzés!

Nekünk a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát nálunk! Mi vigyázunk Önre! Hívjon minket!

Időpont miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot!