Professzionális altatásos fogászat!

Professzionális altatásos fogászat!

Professzionális altatásos fogászat!

Már nem kell félnie, rettegnie a fogászati kezelésektől! Altatásban is kérheti azok ellátását. Így nem érez semmit!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe mindig bátran és nyugodtan fog jönni.

Professzionális altatásos fogászat!

FÁJDALOMMENTES szájsebészeti beavatkozás!

Megfelelő odafigyeléssel, szakmai felkészültséggel, és nem utolsó sorban speciális szájsebészeti eszközökkel a szájsebészeti beavatkozásokat teljesen fájdalommentesen el tudjuk végezni a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben.

Még gyulladt, bedagadt fog esetében is! Modern érzéstelenítő anyagok és megfelelő, technikák alkalmazásával Ön a kezelés, a műtét során semmit sem érez. Az injekció beadását sem érzi nálunk, hiszen az injekció beadása előtt már elérzéstelenítjük a műtéti területet!

Rendelőnkben olyan speciális szájsebészeti eszközöket használunk, amelyekkel a műtéteket rövid idő alatt, kíméletesen és nagy biztonsággal tudjuk elvégezni. Ezekkel a műszerekkel megóvjuk a fogeltávolítás körüli csontot. Ez nagyon fontos szempont a későbbi fogpótlás miatt.

www.fajdalommentes-fogaszati-erzestelenites.hu

Professzionális altatásos fogászat!

Aludja át Ön is a fogászati kezelését!

Bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban. Fogkő eltávolítást, fogfúrást, fogtömést, fogpótlást, fogcsiszolást. Szájsebészeti műtétet, vésést, foghúzást, rezekciót.

FÁJDALOMMENTES, ALTATÁSOS fogászati kezelések a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! Egy óra fogászati altatás ára mindössze 30.000 Ft! +36-20/243-4175

www.altatasos-fogaszat.hu

Professzionális altatásos fogászat!

Kedves leendő páciens!

Egy előzetes vizsgálat során meg tudom állapítani, hogy milyen kezelésre van szükség, ez kb. mennyibe kerül, és mennyi időt vesz igénybe. Ez az előzetes vizsgálat (konzultáció) 8.000 Ft-ba kerül, de ezt az összeget levonom majd a kezelés összegéből. Az altatás díja 1 órára 30.000ft.

 30.000Ft-tal tudja lefoglalni az altatás időpontját, csak készpénzzel tud fizetni a rendelőben.

Az altatás díja a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nagyon kedvező. Nézzen körül, ilyet nem fog találni más fogászaton.

A fogászati altatást mindenki imádja, ez egy csoda! Az altatásról bővebben olvashat a www.altatasos-fogaszat.hu oldalon a fogas kérdések menü pont alatt.

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06-20-243-41-75 –ös telefonszámot hétfőn vagy szerdán 10 óra után, egész nap hívhat bennünket. Várjuk a hívását!