Altatásos fogászaton voltam.

Altatásos fogászaton voltam.

Altatásos fogászaton voltam.

Páciens vélemény: Tóth Béla”Még soha sem éreztem magam ilyen jól fogászati kezelésen. Nem is tudok semmiről. Azt sem vettem észre, hogy elaludtam, és egyszer csak azt mondta a Győrfi doktornő, hogy készen vagyunk. Én megkérdeztem, hogy mivel vagyunk készen? Hiszen el sem aludtam. Akkor jöttem rá, hogy már nem csak, hogy elaludtam, de már fel is ébredtem. Hihetetlen! Mindeközben a Győrfi doktornő kivéste 2 fogam, és leszedte a fogkövemet. Hát ez csodás!!! Imádom az altatásos fogászati kezelést. Imádom a Győrfi doktornőt! A doktornő egy isten asszony!

Altatásos fogászaton voltam.

A páciensek egy részénél az altatás mellett szóló érv, hogy az altatásos fogászat előnyeit kihasználva több fog csiszolása, fúrása, ha szükséges, több fog illetve foggyökér eltávolítása lehetséges egy altatási idő alatt. Így az olyan esetek is megoldhatók, amelyeket nem lehetne egy ülésben elvégezni.

Előfordul, hogy az altatásos kezelés a helyi érzéstelenítőkre való érzékenység miatt válik szükségessé. Emellett azok számára is megoldást jelenthet, akik a fogászati kezelések során hányingert éreznek. Ilyenkor, ha szükséges, a fogak betömését is az altatás ideje alatt végezzük el.

Altatásos fogászaton voltam.

A fogászati ellátást követően a beteg rövid pihenés után kísérővel elhagyhatja a rendelőt, de lehetőség van arra is, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő mellett egy  szállodában száll meg, ahol a szállás szintén megoldható.

Altatásos fogászaton voltam.

Fogászati kezelések altatásban

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban!

Az altatásban végzett fogászati ellátás előnyös lehet azok számára is, akik mindenképpen szeretnék elkerülni az ébrenléti állapotban esetleg érzékelhető kellemetlenségeket. Az altatást egy altató szakorvos végzi, a páciens a kezelés során végig a fogászati székben ül. Altatásban mindennemű fogászati beavatkozás elvégzése lehetséges: foghúzás, fogfúrás, fogcsiszolás, fogkő eltávolítás vagy bármilyen fogászati kezelés.

ALTATÁSOS FOGÁSZAT FÉLŐSÖKNEK!
„Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim!” Páciens vélemény

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, várjuk Önt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75