Jó altatásos fogászat Budapest

Jó altatásos fogászat Budapest

Jó altatásos fogászat Budapest

Dr. Győrfi Adrienne vagyok a Fehérgyöngy fogászati Magánrendelő vezetője, fogorvosa. Több, mint 15 éve végzünk altatásos fogászati kezelést, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Magyarországon elsők között kezdtük el az altatásos fogászatot, ezért azt, rutin szerűen végezzük..

Hogyan történik altatásban a fogászati kezelés?

-Először el kell jönni egy konzultációra. A konzultáció során Ön 30.000 Ft-tal le tudja foglalni az altatás időpontját.

-Az altatás a rendelőben, a fogorvosi székben történik.

-Az altatóorvos altató és nyugtató szereket adagol, amitől a beteg pár perc alatt elalszik. A páciens úgy érzi, hogy csak pár percet aludt. De, ez a valóságban, akár 3/4 óra is lehet.

-A beteg száját különböző eszközökkel tartjuk nyitva, de ezeket csak akkor helyezzük be, amikor a páciens már elalszik.

-Altatásban egyszerre több fogat is tudunk kezelni, és nálunk csak 30. ezer Ft-ba kerül  1 óra altatás.

Jó altatásos fogászat Budapest

Egy óra altatás 30. ezer Ft-ba kerül, de ha a fogászati kezelés kevesebb időt vesz igénybe, akkor is ki kell fizetni az egy órás altatás árát. Minden megkezdett óra 30. ezer Ft-ba kerül.

Jó altatásos fogászat Budapest

“A Győrfi doktornőről nagyon sok pozitív véleményt olvastam. Így rászántam magam, hogy felkeresem őt. A félelmeim miatt nem jártam fogorvoshoz, mert nagyon rossz tapasztalataim voltak. Már az első találkozáskor meggyőződtem arról, hogy nagyon profi helyen vagyok. Türelmes és jó szakembert ismertem meg a Győrfi doktornő személyében. Altatásban kezelt, és a beavatkozás 1 percnek tűnt, pedig hosszabb volt jóval, kb. háromnegyed óra. Egy bölcsességfogamat véste ki, de a vésés után sem fájt, sőt be sem dagadt a seb. A varratszedés? Hát nulla érzés volt! Más miért nem így csinálja? ” Benkő Krisztián véleménye

Jó altatásos fogászat Budapest

Az altatást mindenki imádja! Próbálja ki Ön is! Várjuk Önt is!

Nálunk átalussza a fogászati kezelését!

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot!