Fogászati altatásról tájékoztató        
,

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen

A rendelőnk szakembereinek a legfőbb célja, hogy nálunk minden fogászati kezelés fájdalommentes legyen, beleértve  a fogkőeltávolítást is.

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen

Miért kell leszedetnie a fogkövet? A fogkövet azért kell eltávolítani, mert ínygyulladást, ínyvisszahúzódást, csontpusztulást, végül a fogak elvesztését okozza.    És akkor még nem beszéltünk a kellemetlen leheletről.

Rendelőnkben a fogkőeltávolítás teljesen fájdalommentes. Egy professzionális, nagyfrekvenciás ultrahangos készülékkel távolítjuk el a fogkövet, és Ön eközben semmit sem érez. Az eljárás nagyon gyors, és teljesen fájdalommentes!!

Abban az esetben, ha Önnek érzékenyek a fogai, a fogkőeltávolítás előtt egy speciális módszerrel érzéstelenítjük az adott területet, így nálunk fogkőlevétel közben Ön semmit sem érez.

A fogkőeltávolítás után egy  speciális pasztával történik a fogak polírozása, amitől a fogak sokkal világosabbakká válnak.

Ha szeretne ápoltabb, fehérebb fogakat, -Ha meg akarja előzni a fogínysorvadást    -Ha vérzik az ínye és rossz illatú a szája-Akkor jöjjön el hozzánk és szabaduljon meg a fogköveitől!

Jöjjön,ha azt szeretné, hogy a fogkőeltávolítás fájdalommentes legyen!!!!-    

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben már a fogkőlevétel és a fogpolírozás után Önnek fehérebbek lesznek a fogai, anélkül, hogy egy professzionális fogfehérítést végeznénk. A nálunk végzett fogpolírozás és fogkőeltávolítás után Ön belenéz a tükörbe, és azt látja, hogy világosabbak a fogai!

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a fogkőeltávolítás sokkal több, mint csak egy egyszerű fogkőlevétel.

Fogkőeltávolítás fájdalommentesen

Mi történik a fogkőeltávolítás során?

Jelenlegi fogászati akciónkban a fogkőlevétel és a fogak polírozása után, egy fogfehérítő zselével varázsoljuk fehérebbé a fogait. Ön csak a fogkőeltávolítás árát fizeti: 17.000 Ft

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot! Várjuk Önt!