Altatásos fogászat indul!

Altatásos fogászat indul!

Altatásos fogászat indul!

Kedves pácienseink!

A mai naptól a kormányrendelet értelemben a higiéniai szabályoknak megfelelően a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő újra, teljes körűen kinyit. 

Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy amennyiben beteg, vagy betegnek érzi magát, vagy influenzás beteget ápol, vagy mostanában repülőn utaztak, vagy a közelmúltban koronavírus fertőzött országban jártak, úgy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében kérjük, 14 napig ne keressék fel rendelőnket a saját és rendelőnk dolgozóinak egészsége érdekében a járványra való tekintettel. Rendelőnkben csak egészséges pácienseket tudunk kezelni! A járvány terjedésének megakadályozása továbbra is közös érdekünk.

Május 1.-én a Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint május 4-től már nem csak sürgős esetekben lehet felkeresni a fogszakorvosokat, hanem bármilyen problémával. A rendelet szerint arról is döntöttek, hogy újraindul minden, nem koronavírussal kapcsolatos szűrővizsgálat is.

Altatásos fogászat indul!

Kedves Doktornő !

Az jogszabályi módosításnak köszönhetően, végre ismét lehet fogorvoshoz menni! Ki hitte volna, hogy ennek is így fogunk örülni! Mikor egyeztethetünk egy mielőbbi időpontról? Szép napot !

Altatásos fogászat indul!

A fogászati szektor kifejezetten ki van téve a levegőben terjedő fertőzéseknek, hiszen a forgó alkatrészek aeroszol cseppek millióit juttatják a levegőbe. A kialakult egészségügyi veszélyhezet rávilágít arra, hogy bár fontos a kezek és felületek tisztán tartása, de teljes védelmet az nyújt, ha a levegőt is tisztítjuk.

Az AeraMax Professional légtisztító berendezéseket kifejezetten olyan közösségi helyiségekbe tervezték, ahol egyszerre többen tartózkodnak. Működésük csendes, hordozható és falra szerelhető változatban is elérhető.

Altatásos fogászat indul!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 30.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Altatásos fogászat félősöknek! Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim. Szuper!

Hívja a +36 20 243 4175-ös telefonszámot és aludja át a fogászati kezelését!